Haberler

ABD'li Eğitimciler Şehzade Mehmet Koleji'nde

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Eğitimde Kalitenin Arttırılması ve Eğitimde Karşılaşılan Sorunlara Çözümler Üretmek İçin Çalışmalar Yapan Georgetown Üniversitesi'nin Öğretim Görevlileri Manisa Şehzade Mehmet Koleji'nde İncelemelerde Bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) eğitimde kalitenin arttırılması ve eğitimde karşılaşılan sorunlara çözümler üretmek için çalışmalar yapan Georgetown Üniversitesi'nin öğretim görevlileri Manisa Şehzade Mehmet Koleji'nde incelemelerde bulundu.

Türk eğitim sistemi ve okulda uygulanan programları inceleyen Amerikalı uzmanlar, özellikle Şehzade Mehmet Koleji'nin matematik programından ve ödev takip sisteminden çok etkilendiklerini söylediler. Amerikalı eğitimciler, "Manisa Şehzade Mehmet Koleji'nde modern eğitimde olması gereken akademik, bilimsel ve sportif eğitimin beraber ve mükemmel bir şekilde yürütüldüğünü gördük. Biz de Amerika'da bunları geliştirmek için çeşitli projeler üretiyoruz. Burada gördüklerimiz bizim için önemli bir tecrübe oldu. Ayrıca öğrencilerdeki saygı ve çalışkanlıktan çok etkilendik." dediler.

(ÖA-Mİ-

(ÖA-Mİ-)

12.05.2007 13:00 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title