Haberler

9. Çocuk Şenliği Kültürpark'ta Coşkuyla Kutlandı

Bursa’da Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği’nin bu yıl Kültürpark’ta 9’uncusu düzenlediği Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı.

Bursa'da Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği'nin bu yıl Kültürpark'ta 9'uncusu düzenlediği Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı.

Okul öncesi eğitimi alamayan çocukların ailelerine okul öncesi eğitimin farkındalığını sağlamak amacıyla 28 özel kreş ve gündüz bakımevinin işbirliğiyle 9'uncusunu düzenlenen Çocuk Şenliği, Kültürpark'ta miniklerce heyecan ve coşku içinde kutlandı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Çocuk Şenliği'ni coşkuyla kutlamaktan son derece memnun olduklarını ifade eden Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği Komisyon Üyesi Ayten Koltuklu, "Bu yılda gerek özel kreş ve gündüz bakımevlerimizin katılımları gerekse ailelerin çocukları ile şenliğimize gösterdiği ilgi bizleri son derece sevindirdi. Gün boyu süren etkinliğimizde miniklerimiz, güzel bir günde renkli oyunlarla eğlenmenin yanı sıra stantlardaki kreş öğretmenlerinin birbirinden özel eğitici ve öğretici aktivitelerle de pek çok şey öğrenmiş oldu" dedi.

"OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARI AİLEDEN SONRA ÇOCUĞUN GELİŞİMİNE KATKI KONULAN İKİNCİ YUVADIR"

Çocuk Şenliği'nde okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Ayten Koltuklu, "0-6 yaş dönemi çocuklarımızın bedensel, duygusal, zihinsel, sosyal, dil ve kişilik gelişimleri açısından baktığımızda en hızlı gelişimin yaşandığı yıllardır. Çocuklarımızın adeta altın çağı diyebileceğimiz oldukça önemli bir dönemi kapsamaktadır. Bu dönemde ailelerin hassasiyet göstererek, okul öncesi eğitim döneminde çocuklarını; ruhsatlı, uzman kişilerin eğitim verdiği kreş ve gündüz bakımevlerini tercih etmeleri büyük önem arz ediyor. Çünkü okul öncesi eğitim kurumları, çocuklarımızın gelişimlerinde aileden sonra ikinci katkının konulduğu önemli eğitim yuvalarıdır" diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: "9. Çocuk Şenliği'nin gerçekleşmesinde emeği geçen başta özel kreş ve gündüz bakımevlerimiz olmak tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinlik bir anlamda da gönül işidir. Geleneksel hale gelen şenliğin gelecek yıllarda da daha da coşkulu bir şekilde kutlanması adına da dernek olarak gereken tüm özveriyi göstereceğiz." Şenlik, Tiyatro Nisan'ın oyunlarıyla gün boyu sürdü. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültürpark Yerel Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title