Haberler

Yeni Annelere Müjde!

Acıbadem Kalitesi Sizi Ve Bebeğinizi Sarıyor

Yeni anneler, evlerindeki bebekli yaşama Acıbadem Mobil Sağlık'ın sunduğu Evde Bakım hizmeti bünyesinde, 3 ila 15 gün arasında verilen anne-bebek sağlığı eğitimiyle hazırlanıyor.

Toplumun yaşam kalitesini yükseltmek için koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerinde yaptığı büyük atılımlarla Türkiye'nin öncü sağlık kuruluşu olan Acıbadem Sağlık Grubu, Acıbadem Mobil Sağlık Evde Bakım hizmetiyle, zorlu ilk 15 günlerinde yeni annelere destek oluyor.

Acıbadem Mobil Sağlık'ın sunduğu Anne Bebek Sağlığı Hizmetiyle, "Eve gidince ne yapacağım?" korkusu son buluyor. Doğum sonrasının en zorlu süreci olan ilk 15 gün için annelere evlerinde hemşireler eşliğinde bebek bakımı konusunda eğitim veriliyor. Oluşabilecek bütün endişe ve sorulara cevap niteliği taşıyan eğitimler annelerin bu süreci bilinçlenerek atlatmasını sağlıyor.

Annelerin içi rahat olsun…

Özellikle Eylül ayında doğumların yoğunlaştığını ve hastaneden eve çıkan yeni annelerin ihtiyaçlarını karşılamak için özel anne- bebek hemşireleriyle hizmet verdiklerini belirten Acıbadem Mobil Sağlık Genel Müdürü Dr. Özgür Turgay; "Doğum sonrası ailenin yeni üyesiyle evlerine dönen annelere, hem doğum sonrası bedensel sağlıklarına hızlıca kavuşmaları hem de bebek bakımı konusunda bakım ve eğitim hizmeti veriyoruz.

Anne Bebek Sağlığı Hemşireleri tarafından verilen hizmet kapsamında anne için beslenme önerileri, emzirme, gaz çıkarma, uygulamalı banyo ve göbek bakımı gibi standart eğitimler sunuyoruz. Bunlara ek olarak bebek fizyolojik ve olası rahatsızlıklara karşı muayene ediyor ve gerekirse cihaz ile ölçüm yapılarak doktorla iletişime geçilmesini sağlıyoruz. Anne ve bebeğe verdiğimiz hizmet sayesinde özellikle annelerin duygusal olarak yoğun olduğu bu dönemi rahat atlatmalarına destek oluyoruz" dedi.

7 Gün 24 Saat…

Anne Bebek Sağlığı hizmetine çağrı merkezinin varlığı ile anneler 7 gün 24 saat 444 9 724 numaralı telefondan ulaşabiliyorlar.

Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri Hakkında;

Acıbadem Sağlık Grubu; 1991 yılından bu yana, 1.350 hekim olmak üzere 7.000'den fazla çalışanı ile toplam 24 şubede yaygın biçimde hizmet veriyor. Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri A.Ş. ise Temmuz 2008 yılında, % 80 Acıbadem Hastaneleri A.Ş. ve % 20 Acıbadem Poliklinikleri A.Ş. ortaklığında kurulmuştur.

Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, 2007 yılının Türkiye'nin Sağlık Sektöründeki "En Değerli Markası" seçilen Acıbadem Sağlık Grubunun, misyon, vizyon ve kalite politikaları ekseninde, Hastane dışı bütünleşik mobil sağlık hizmetlerini en üst seviyede vermeyi amaç edinmiştir.

Türkiye'deki Mobil Sağlık bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar konusunda öncülük ederken, dünyadaki mobil sağlık teknolojisindeki son gelişmeleri de yakından takip eden Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri, acil sağlık hattını arayan kişinin tüm medikal bilgileri, adres ve iletişim bilgilerine anında görüntüleme ve gerektiğinde konuşamasa bile ambulans ve/veya sağlık ekibi gönderme yeteneğine sahiptir.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title