Haberler

Yazar Hamdi Doğan'dan Başkan Büyükaslan'a Ziyaret

Yazar ve akademisyen Hamdi Doğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Yazar ve akademisyen Hamdi Doğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Adıyaman Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ile birlikte Başkan Büyükaslan'ı makamında ziyaret eden Niğde Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Doğan, "Birinci Meclis'te Malatya Milletvekilleri ve Siyasi Faaliyetleri" isimli kitabını hediye etti.

Bu kitabın 3 yıllık bir araştırma sonunda gerçekleştirdiğini ifade eden Doğan, "1920-23 dönemlerinde Meclis'te Adıyamanlı olarak görev yapmış milletvekillerimizle ilgili yazdığım bu kitabım yeni çıktı. Sayın Başkanımıza bu güzel eserimizi takdim etmek üzere nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendileri de bize belediyenin çalışmalarıyla ilgili bazı bilgiler aktardılar. Çok memnun kaldık. Sayın Başkanımıza memleketimize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükaslan da konuşmasında, hemşehrileri Doç. Dr. Hamdi Doğan genç yaşına rağmen Cumhuriyet tarihi üzerine kapsamlı bir araştırma yaparak akabinde güzel bir eser ortaya koyduğunu ifade ederek, "Emeğinden ve yoğun gayretinden ötürü tebrik ediyorum. Kendisi yıllardır Niğde Üniversitesinin öğretim görevlisi. Orada okuyan Adıyamanlı öğrencilere kucak açtı, sahiplendi. Yalnız bırakmadı. Göstermiş olduğu bu kadirşinaslık ve fedakarlıktan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Doç. Dr. Hamdi Doğan kardeşimizi hem akademik anlamda hem de idari yönde daha üst seviyelerde görmek istiyoruz" dedi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title