Haberler

Yaşlılar Haftası Etkinlikleri

Sivas'ta Anadolu Hastanesi Doktorları, Karşıyaka Özel Huzurevi'ndeki Yaşlıları Ziyaret Ederek Sağlık Kontrolünden Geçirdi.

Sivas'ta Anadolu Hastanesi doktorları, Karşıyaka Özel Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret ederek sağlık kontrolünden geçirdi.

Başhekim Ebuseyf Kılıç başkanlığında ziyarete giden doktorlar, ilk olarak tüm huzurevi sakinlerine çiçek ve çikolata ikram ederek, yaşlıların Yaşlılar Haftası'nı kutladı. Ardından doktorlar, burada kalan yaşlıları sağlık kontrolünden geçirdi.

Yapılan bu ziyaret ve çalışmanın kendileri için büyük anlamı olduğunu söyleyen Kılıç, "Yaşlılar Haftası'nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kapsamında bu gün huzurevini ziyaret ettik. Burada kalan yaşlılarımızı öncelikli olarak sağlık muayenelerini yapıp, her zaman yanlarında olduğumuzu anlatmaya çalıştık. Etkinliklerimiz sadece bu hafta ile değil, tüm yıl içerine yayarak devam ettireceğiz" dedi.

(İG-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title