Haberler

    Türkiye'de Tatil Yapabileceğiniz Muhteşem 5 Ahşap Ev

    Türkiye’de Tatil Yapabileceğiniz Muhteşem 5 Ahşap Ev Beton tuğlalardan, klasikleşmiş otellerden sıkılmış olanlara çok güzel önerilerimiz var. Ahşap ev! Doğayla iç içe olmak isteyen, göl kenarındaki ahşap evlerde muhteşem bir tatil geçirmek isteyenler için Türkiye’den harika ahşap evlerin olduğu yerler seçtik. 1)Hayıtbükü Ahşap Evleri Datça Datça zaten başlı başına tatilinizi geçirmek için cennet gibi bir […]

    Türkiye'de Tatil Yapabileceğiniz Muhteşem 5 Ahşap Ev

    Beton tuğlalardan, klasikleşmiş otellerden sıkılmış olanlara çok güzel önerilerimiz var. Ahşap ev! Doğayla iç içe olmak isteyen, göl kenarındaki ahşap evlerde muhteşem bir tatil geçirmek isteyenler için Türkiye'den harika ahşap evlerin olduğu yerler seçtik.

    1)Hayıtbükü Ahşap Evleri Datça

    ahşap ev

    ahşap ev

    Datça zaten başlı başına tatilinizi geçirmek için cennet gibi bir yerdir. Fakat ahşap evleriyle daha bir tadından yenmez hale geliyor. Hayıtbükü'nde bulunan bu ahşap evler, Datça'nın o eşsiz denizine 50 metre uzaklıkta yer alıyor. Hayıtbükü'nün kendisine özel bir plajı var. Kafasını dinlemek isteyen, gürültü ve kalabalık çekemeyen herkes bu plajı tercih ediyor.

    hayıtbükü ahşap ev

    hayıtbükü ahşap ev

    Burada insan sesi değil kuşların sesini duyuyorsunuz. Ağaçların arasından kuşlar her zaman sizi selamlıyor. Çevrede bol miktarda limon ve portakal ağaçları var. Sabah uyandığınızda bu ağaçların altında bulabileceğiniz en organik kahvaltıyı yapabilirsiniz. Yaz tatilinizi geçirebileceğiniz en güzel tatil yörelerinden olan Hayıtbükü kapılarını açmış sizi bekliyor.

    2)Sea Valley Bungalows Kabak Koyu

    sea valley

    sea valley

    Muğla'da Ölüdeniz'in tadını bu eşsiz manzarası olan Sea Valley Bungalows ahşap evlerinde çıkarabilirsiniz. Denize sıfır olan ahşap evler adeta gidenleri büyülüyor.

    sea valley bungalows

    sea valley bungalows

    Keşfetmeyi seven biriyseniz burası tam size göre. Denizde uzun ve temkinli dalışlar yaparak gizemli mağaralara ulaşabilirsiniz. Sabahları uyanıp dünyanın en ünlü yürüyüş yollarından biri olan Likya Yolu Faralya"da doğanın ve temiz havanın içerisinde yürüyebilirsiniz. Ahşap eve döndüğünüzde ise ister açık ister kapalı mekanda kahvaltınızı kuş ve dalga sesleriyle yapabilirsiniz.

    3)Karaca Dağ Evleri – İzmit

    karaca dağ evleri

    karaca dağ evleri

    Evlerin sahipleri yıllar önce şehirden sıkılıp kaçmışlar buralara. Daha sonra bir şeyler biriktirip bu biriktirdiklerini bu güzel yeşilliğe yatırmışlar ve başkalarının da bu güzellikten faydalanabilmesi için burayı bir işletme haline getirmişler. Burası o kadar sessiz ki sadece yaprak hışırtıları ve kuş seslerini duyuyorsunuz.

    dağ evi

    dağ evi

    Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih ediliyor burası. Serin havalarda elinize çayınızı veya kahvenizi alıp ahşap köprülerden doğayı izleyebiliyorsunuz. Yürüyüş yapmak için de uzun ve bol yeşillikli yollar var. Sevdiklerinizde vakit geçirmek için harika bir yer.

    4)Villa de Pelit Otel – Ayder

    villa de pelit

    villa de pelit

    Uyanıp pencereden baktığınızda sadece gökyüzünü ve ağaçları görmek istiyorsanız Ayder Yaylasındaki mükemmel tasarlanmış ahşap evler tam size göre. Karadeniz'in en ünlü yaylası olan Ayder sizi ağırlamaktan memnuniyet duyacaktır.

    ayder

    ayder

    Tamamen yeşil doğadan oluşan villa de Pelit otelde Karadeniz'in organik kahvaltısının ve gerçek çayın tadına bakabilirsiniz. Özellikle doğa fotoğrafları çekmeyi sevenler için bulunmaz bir nimet. Ahşap evinizin penceresinden bile harika kareler yakalayabilirsiniz. Yılın 12 ayı boyunca misafir ağırlayan villa de pelit otelde doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

    5)Sakin Vadi Winehouse Otel – Orhaniye

    sakin vadi

    sakin vadi

    Yılın istediğiniz her zamanı tatilinizi güzel geçirebileceğiniz bir diğer yer ise Sakin Vadi'dir. Plaja sadece 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan bu yer tamamen yeşil ağaçlar arasında yer alıyor. Sabahları taze poğaça kokularıyla uyanıyorsunuz. İster kahvaltıdan önce ister kahvaltıdan sonra plaja gidip güzel suyun tadını çıkarıyorsunuz. Ahşap evlerin içinde her türlü ihtiyacınızı giderecek araçlar da bulunuyor.

    orhaniye

    orhaniye

    Kaynak: Okunur.net / Yaşam

    Karadeniz Türkiye Pelit Datça Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title