Haberler

Siirt'te Otomobil Yangınında Hayatını Kaybeden Anne ve 5 Çocuğunun Cenazesi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen otomobil yangınında hayatını kaybeden anne ve 5 çocuğunun cenazesi defnedildi. Baba ise tedavi altında.

Siirt'in Kurtalan ilçesinde meydana gelen otomobil yangınında hayatını kaybeden anne ve 5 çocuğunun cenazesi yan yana defnedildi.

İlçenin Gözpınar köyü mevkiinde Mehmet Yaşar idaresindeki 72 KA 229 plakalı otomobil, kontrolünden çıkarak devrildi. LGP'li olduğu öğrenilen otomobil bir süre sonra alev aldı. Olayda, anne Aynur Yaşar (32) ile çocukları Beritan Delila (15), Viyan (14), Bahoz (11), Rodi(5) ve Cudi(6) yanarak hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü ise ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

Cenazeler, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek 03.00 sularında Batman'ın Kozluk ilçesinin Kumlupınar köyü Kocabey mezrasında gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Altı çocuklu 8 kişilik aileden o gün köyde anneannesinin yanında kalan Nuarin Yaşar isimli 11 yaşındaki çocuk ile aracı kullanan baba Mehmet Yaşar kurtuldu. Cenazeye katılan baba, güçlükle ayakta kaldığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kurtalan Siirt Baba Kaza 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title