Haberler

Mardin'de Kamyonetten İnen Genç, Araç Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir genç, kamyonetten inip yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde dün Serdar Abdulsametoğlu'nun (20) kamyonetten inip yolun karşısına geçerken hafif ticari aracın çarpması sonucu öldüğü kaza, güvenlik kamerasın yansıdı.

Kaza, dün öğleden sonra Kızıltepe ilçesi Ersoylu Mahallesi İpek Yolu'nda meydana geldi. Plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen hafif ticari araç, kamyonetten indikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen Serdar Abdulsametoğlu'na (20), çarptı. Sürücü kaçarken, Abdulsametoğlu ağır yaralandı. İhbarla kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Abdulsametoğlu, kurtarılamadı. Abdulsametoğlu'nun cenazesi otopsi işlemleri için hastane morguna götürülürken, polis olaydan sonra kaçan sürücüyü yakalayarak, gözaltına aldı.

Bu arada kazanın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kızıltepe Mardin Polis Kaza Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title