Haberler

Başkan Sekmen İlçelerde Muhtarlarla Buluşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir ve Pazaryolu’nda düzenlenen Şura Toplantıları’na katıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İspir ve Pazaryolu'nda düzenlenen Şura Toplantıları'na katıldı.

İlçelerde muhtarlarla durum değerlendirmesi yapan Başkan Mehmet Sekmen, bu kez de İspir ve Pazaryolu'nda önce esnafı gezdi ardından muhtarları dinledi.

Sekmen, ilçe gezileriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Şura Toplantıları'nı bu kez de İspir ve Pazaryolu'nda icra ettik. Muhtarlarımızın talep ve düşüncelerini bizatihi yerinde dinleyip çalışmalarımızı bu ölçekte yeniden şekillendiriyoruz. 4 yıldır Erzurum'un ilçelerinde önemli çalışmalara imza attık. Ortak akıl ve istişareyle köylerimizdeki sorunları en asgari seviyeye çektik" dedi.

İlçelerdeki altyapı çalışmalarına vurgu yapan Başkan Sekmen, "İlimizde 'Altyapısı tamamlanmamış köy kalmayacak' diyerek memleketimizin dört bir sathında vatandaşlarımızın refahı için gece gündüz çalışarak halkımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık. Sadece yerel hizmetler de değil tarım ve hayvancılık sektöründe de hayata geçen yatırımlarla çiftçilerimizin yanında yer aldık. Kırsalda ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisinde. Erzurum'u ilçeleriyle birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Sekmen Pazaryolu Erzurum İspir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title