Haberler

Ankara'da Alt Geçitte Kaza: Araç Takla Attı

Güncelleme:

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Lale Alt Geçidi'nde meydana gelen kazada, araç takla attı ve sürücü hafif şekilde yaralandı.

Köprü altında kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı

ANKARA - Ankara'nın Sincan ilçesinde alt geçide girdikten sonra kontrolden çıkan araç takla attı. Kazanın ardından araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Olay, Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Lale Alt Geçidinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan sağanağın ardından bazı yollarda kaygan zeminler oluştu. İşte o kaygan zeminlerden birisi de Lale Alt Geçidi oldu. Edinilen bilgiye göre; 06 ACB 17 plakalı Tofaş marka bir araç sürücüsü öğlen saatlerinde Lale Alt Geçidine girerken kaygan zemini fark edemedi ve aracın kontrolünü kaybetti. Alt geçitte bulunan bariyerlere çarpan araç takla attı. Kazayı gören diğer sürücüler sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdikten sonra sürücünün araçtan çıkmasına yardım etti. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ankara Sincan 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title