Haberler

Yaş Gününde Ölüm İlanıyla Eşek Şakası

İzmir'de Eski İl Gençlik ve Spor Müdürü Bahri Vreskala'nın ABD'de Yaşayan Kızı Ebru Vreskala İçin, 33'üncü Doğum Gününde Yerel Bir Gazeteye Ölüm İlanı Verildi. Ebru Vreskala, 2 Yıl Önce de Boşandığı Eşinin "Manevi Dayısı" Olduğunu Söyleyen Bir Kişinin Silahlı Saldırısında Yaralanmıştı.

İzmir’de eski İl Gençlik ve Spor Müdürü Bahri Vreskala’nın ABD’de yaşayan kızı Ebru Vreskala için, 33’üncü doğum gününde yerel bir gazeteye ölüm ilanı verildi. Ebru Vreskala, 2 yıl önce de boşandığı eşinin "manevi dayısı" olduğunu söyleyen bir kişinin silahlı saldırısında yaralanmıştı.

İZMİR’de yayınlanan yerel bir gazeteye adının M.B. olduğunu söyleyen bir kişi tarafından verildiği öğrenilen asılsız ilanda, "Ebru Vreskala, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 27 Haziran 2007 günü, Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılacaktır" ifadesi yer aldı. Asılsız ilanı görüp Alsancak Hocazade Camii’ne giden onlarca kişi, şaşkına döndü. Tanıyanlar ve yakınları, taziyede bulunmak üzere Vreskala ailesini telefon yağmuruna tutarken, gerçek bir süre sonra ortaya çıktı.

ABD’de yaşayan kızı Ebru Vreskala’nın doğum gününde kim tarafından, ne amaçla böyle bir ilanın verildiğini bilmediğini dile getiren Bahri Vreskala, "Kızımla sabah saatlerinde konuştuk. Doğum gününü kutladık. Daha sonra birbiri ardına telefonlar gelmeye başladı. Yakınlarım, taziyede bulunmak için aradı. Ben önce şok oldum, daha sonra gazeteyi alınca ilanı gördüm" dedi. Olayı kızından gizlediğini vurgulayan Bahri Vreskala, "Böyle şaka olmaz. Ciddi bir oyun ortada. Tehdit bile kabul edilebilir. Araştırıp peşini bırakmayacağım. İlanı veren hakkında davacı olacağım" diye konuştu.

2002 yılında, dönemin Konak Belediye Başkanı Erdal İzgi’nin kıydığı, İzmir Eski Valisi Kutlu Aktaş ve Devlet Eski Bakanı Işılay Saygın’ın nikah şahitliğinde evlenen Mustafa Ellik ve Ebru Vreskala, 3 yıl sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle anlaşmalı boşanmıştı. Vreskala’nın boşandığı eski eşi Mustafa Ellik "Verilen ilandan haberim yok. Bunu yapanları kınıyorum. Ölmediğine sevindim" dedi.

SALDIRIYA UĞRADI

14 Ekim 2005 tarihinde Bahri Vreskala, "Action GYM" adlı spor merkezinin sahibi olan kızı Ebru Vreskala’yı işyerine bırakmak için otomobille yola çıkmıştı. Sağ ön koltukta oturan Ebru Vreskala, işyerinin yakınındaki sokağa geldiklerinde, 20-25 yaşlarında bir erkeğin tabancalı saldırısına uğradı. Belindeki tabancayı çıkartan saldırgan, Ebru Vreskala’ya tek el ateş ettikten sonra kayıplara karıştı. Kızının saldırı sonucu yaralandığını gören Bahri Vreskala, hızla yoluna devam edip Alsancak Özel Ege Sağlık Hastanesi’ne gitti. Acil servisteki müdahalede kurşunun, genç kadının sağ el bileğinden girdikten sonra sağ bacağına, ardından da karnından girip kalçasının sol tarafından çıkıp koltuğa saplandığı belirlendi. Saldırıyı Ebru Vreskala’nın boşandığı eşi Mustafa Ellik’in "manevi dayısı" olduğunu söyleyen E.A. tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

Turaç TOP-Bahri KARATAŞ (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title