Haberler

Yargıtay, Emrah Serbes'e Verilen 13 Yıl 4 Aylık Hapis Cezasını Onadı

Güncelleme:

Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.

Yargıtay, trafik kazası sonucu üç kişinin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes'e verilen 13 yıl 4 aylık hapis cezasını onadı.

"BİRDEN FAZLA KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLMA" SUÇUNDAN CEZA ALDI

İzmir'de kendisinin kullandığı araçla önündeki otomobile çarparak kaza geçiren senarist Emrah Serbes, kaza sonucu arkadan çarptığı araçta bulunan Ayhan Özçelik (59), eşi Nilgün Özçelik (51) ve kızı Zeynep Özçelik'in (16) ölümüne neden oldu. Serbes, "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak" suçundan İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edildi. Kararı temyize taşıyan Serbes'e istinaftan kötü haber geldi. Senarist Emrah Serbes'in cezası, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi tarafından onandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emrah Serbes Yargıtay 3. Sayfa Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

orhancan:

insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. sarhoş sarhoş 3 masum insanı öldür 5-6 yıl yat çık. buna bu cezayı verenler hiç mi empati yapmıyor. . yazık maalesef Türkiyede insanın değeri yok. biraz çevren şöhretin varsa gerisi teferruat

9
1
yanıtYanıtla
İftar Saati 1950:

İtiraf etmese bu kadar da ceza almayacaktı. Serbest dolaşacaktı dışarıda.

yanıt1
yanıt1
Gard:

Sarhoşken araç kullanıp üç kişiyi öldürmenin cezası 13 yıl (8 yıl yatacak 5 yıl denetimli serbest olacak üstelik 8 yılın yarısı da açık cezaevinde) ne güzel istanbul be

8
0
yanıtYanıtla
İzzettin:

Az. Çok az. Kaç kişiyi öldürdü bu adam.

7
1
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

5 Yıl kapalıda yatar kalan yıllarını açık cezaevinde hafta sonları da evinde geçer

5
1
yanıtYanıtla
aylin:

ben bu ceza hukukunu anlamakta zorlanıyorum.bazıları kasıtsız olduğu için hiç ceza almazken bazıları 13 sene alıyor..kararı etkileyen etmenler olabilir takiki ama arada bu kadar fark nasıl oluyor bilemiyorum..

2
4
yanıtYanıtla
Semih:

Kafan güzel aldın maddeyi adi müptezel 3 kişiyi katlettin 13 yıl 4 ay Bunu birde ABD de işle bakalım geberir gidersin parmaklıklarda

5
1
yanıtYanıtla
aaa aaa:

infazı 3/2 oluyor

yanıt2
yanıt1
Yavuz Özkan:

Alkollü araç kullan, aşırı hız yap, 3 kişiyi katlet, olayı farkedip ambulansa geç haber ver, suçu başkasına at ve 13 yıl ceza al. . . Şaka gibi, müebbet yemesi gereken adam 8 yılda kurtaracak. Bu suçu ünlü olmayan bir başkası işleseydi 50 yıldan aşağı ceza almazdı. Olmaz olsun böyle adalet. . . Zalimler için yaşasın CEHENNEM

6
0
yanıtYanıtla
asdad:

ORHANCANCIĞIM 5 6 YIL YAZMIYOR ORDA 13 YIL YAZIYOR OKUMAN MI YOK

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title