Haberler

Yardım etmek için durduğu yaralı kedi aracın motoruna kaçtı

Güncelleme:

Yardım etmek için durduğu yaralı kedi aracın motoruna kaçtı Motora giren yaralı kedi operasyonla kurtarıldıBURSA - Bursa'da yol ortasında bir kedinin yaralı halde yattığını gören kadın sürücü, hayvana yardım için aracını durdurdu.

Yardım etmek için durduğu yaralı kedi aracın motoruna kaçtı

Motora giren yaralı kedi operasyonla kurtarıldı

BURSA - Bursa'da yol ortasında bir kedinin yaralı halde yattığını gören kadın sürücü, hayvana yardım için aracını durdurdu. Ancak birden kalkan kedi, aracın motoruna kaçtı.

İlginç kurtarma operasyonu Setbaşı köprüsü üzerinde meydana geldi. Aracıyla trafikte ilerleyen Şehriban Şimşek, Setbaşı köprüsü mevkinde bir yavru kedinin yaralı vaziyette yolun ortasında yattığını gördü. Hemen aracını durduran kadın sürücü, kediye yardım etmek istedi. Yardım etmek istediği kedi Şehriban Şimşek'in aracının içine kaçtı. Uzun süre kediyi aracın içinden kurtarmak için uğraşan Şimşek, başarılı olamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bir saatlik müdahalesinin ardından kedi aracın motor kısmından çıkarıldı. Kurtarılan kedi tedavi edilmek üzere veterinere götürüldü. Şehriban Şimşek, yavru kediyi kurtaran ekiplere teşekkür etti.

Başından geçen olayı anlatan Şehriban Şimşek, "Aracımla seyir halindeyken bir kedinin yolda yaralı halde yattığını gördüm, Hemen yardım etmek için aracımı yolun ortasında durdurarak indim. Yanına gittiğim kedi aracımın motor kısmına girdi. Uzun süre uğraştım, fakat çıkartamadım. İtfaiye ekiplerine haber verdim. Yapılan çalışmayla kedi çıkarıldı. Herkese teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title