Haberler

Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass oyunları nelerdir? Xbox Game Pass fiyatı ne kadar? Microsoft Xbox Game Pass'e Rainbow Six Siege'i de ekliyor!

Güncelleme:

Xbox Game Pass EA Play ile birleşerek yepyeni bir deneyim sunuyor. Xbox Game Pass ve EA Play hakkında merak ettikleriniz haberimizin detaylarında...

Oyuncular için yepyeni bir deneyim sunan Xbox Game Pass EA Play ortaklığı sonrası, Xbox oyunlarının gelişimi de devam etmektedir. Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass oyunları nelerdir? Xbox Game Pass fiyatı ne kadar?

XBOX GAME PASS NEDİR?

Xbox Game Pass'te 100'ün üzerinde yüksek kaliteli oyuna ve sürekli eklenen yeni oyunlara erişim bulunur. Konsol, bilgisayar veya her iki platformda oyun oynayanlar için bir plan mevcuttur. Aylık düşük bir ücret karşılığında Xbox Game Pass'e katılın ve yeni favori oyununuzu keşfedin.

XBOX GAME PASS KAYIT OLMA

adresinden en uygun olan Xbox Game Pass planını (Ultimate, Bilgisayar veya Konsol) seçebilir ve satın alabilirsiniz.

XBOX GAME PASS ULTIMATE

Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold'un tüm avantajlarının yanı sıra 100'ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyunu içerir. Sürekli yeni oyunlar eklenmeye devam eder, böylece oynamak için her zaman yeni bir şeyler bulabilirsiniz. Özel üye fırsatlarının ve indirimlerinin tadını çıkarın. En gelişmiş çok oyunculu ağda arkadaşlarınızla birlikte oynayın ve yeni favori oyununuzu keşfedin.

XBOX GAME PASS FİYATI

Farklı ödeme planları ile farklı özellikler sunan Xbox Game Pass fiyatları 5,90 ile 29,99 TL arasında değişiyor.

Xbox Game Pass nedir? Xbox Game Pass oyunları nelerdir? Xbox Game Pass fiyatı ne kadar? Microsoft Xbox Game Pass'e Rainbow Six Siege'i de ekliyor!

XBOX GAME PASS EA PLAY

Ekstra maliyet olmadan Xbox Game Pass'e gelecek EA Play ile EA'in başlıca oyunlarından oluşan bir koleksiyona erişim elde edin. Xbox Game Pass Ultimate üyeleri 10 Kasım'da Xbox Series X|S dahil olmak üzere Xbox konsollarında EA Play'in keyfini çıkarmaya başlayacak; Ultimate veya PC planına sahip üyeler de Aralık ayında Windows 10 bilgisayarlarda EA Play'in keyfini çıkarabilecek.

XBOX GAME PASS OYUNLARI NELERDİR?

Xbox Game Pass'de PC için toplam 208 oyun bulunmaktadır.

Xbox Game Pass'de konsol için toplam 242 oyun yer almaktadır.

Bilgisayar oyunları içerisinde en popüler oyunlar aşağıdaki gibidir. Yeni yapılan bir açıklamaya göre Rainbow Six Siege de Xbox Game Pass'e gelecek.

Drake Hollow

Forza Motorsport 7 Standard Edition

Age of Empires II: Definitive Edition

Crusader Kings III

Descenders

Forza Horizon 4 Standard Edition

Gears 5

Gears 5 Ultimate Edition

Golf With Your Friends

Grounded - Oyun ön izleme

Halo: The Master Chief Collection

Microsoft Flight Simulator: Standard

Minecraft Dungeons - Windows 10

No Man's Sky

RESIDENT EVIL 7 biohazard

Sea of Thieves

State of Decay 2: Juggernaut Edition

The Outer Worlds

Totally Accurate Battle Simulator (Game Preview)

Wasteland 3 (PC)

World War Z

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bilgisayar Microsoft Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (2)

çağrı:

ps ile kapışacaklar daha

0
0
yanıtYanıtla
pelin:

oyunların geliştirilmesi iyi oluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title