Haberler

Windows'a Güçlü Güvenlik Kalkanı

Microsoft, Yeni Güvenlik Yazılım Seti Microsoft Security Essentials ile Kötü Niyetli Yazılımları ve Casus Kodları Bilgisayarlardan Uzak Tutacak.

Microsoft'un kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu ve işletim sistemi çekirdeğiyle birebir uyumlu casus kod önleyici yazılımı Microsoft Security Essentials, virüsleri, zararlı yazılım kodlarını ve kötü amaçlı atakları bilgisayarlardan uzak tutmayı hedefliyor.

Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi'nin destek verdiği yeni yazılım, Microsoft'un üst düzey kurumsal güvenliği sağlamaya yönelik ödüllü teknolojilerinin damgasını taşıyor.

Microsoft Security Essentials, Microsoft'un internet sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Sadece lisanslı Windows işletim sistemi kullanıcılarının internet ortamından indirebileceği Microsoft Security Essentials, dünya üzerindeki 1,2 milyar kullanıcıya erişen Windows ekosistemine yönelik atak girişimlerini önleme açısından çok güçlü bir koruma kalkanı sağlıyor.

Kullanıcı deneyimlerini değerlendiren Microsoft Küresel Güvenlik Ekibi sürekli ve sık güncellemeler yaparak Microsoft Security Essentials kullanıcılarına, deyim yerindeyse, yeni gelişen risklere karşı bağışıklık kazandıracak (Office 2010'u yakından tanıyalım).

Yazan :
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net / Teknoloji

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title