Haberler

SPOR Voleybolun Sultanları, Ihlara Turnuvası'nda moral buldu

Güncelleme:

Voleybolun Sultanları, Ihlara Turnuvası'nda moral bulduVIDEO YOKErkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA) ?MİSLİ .

Voleybolun Sultanları, Ihlara Turnuvası'nda moral buldu

VIDEO YOK

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA) ?

MİSLİ .com Sultanlar Ligi takımlarından Kuzeyboru, Galatasaray, Mert Grup Sigorta ve Ptt, Aksaray'da düzenlenen Ihlara Turnuvası'nın son gününde ev sahibi Kuzeyboru'nun düzenlediği Sultanhanı Kervansarayı'ndaki kahvaltıda bir araya geldi.

Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, takım oyuncularını ve yöneticileri Sultanhanı Kervansarayı önünde karşılayarak kervansarayla ilgili bilgi verdi. Galatasaraylı oyuncu Gizem Güreşen ise Aksaray'ı çok sevdiğini ve her zaman gelmek istediğini söyledi. Doğası, havası, tarihi mekanları ve insanlarının çok güzel olduğunu belirten Güreşen, "Böyle bir turnuvayı hazırladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün turnuvanın son günü. Böyle tarihi bir mekanda bir arada olmak, buranın havasını koklamak ve kahvaltı yapmak büyük bir şans. İnşallah başka turnuvalarda görüşürüz" diye konuştu.

IHLARA TURNUVASINDA ÇOK ÜST SEVİYEDE MAÇLAR YAPTIK

Ptt'nin Brezilyalı oyuncusu Amanda Campos da kentin tarihi ve kültürel mekanlarını çok beğendiğini söyledi. Sultanhanı Kervansarayı'nın tarihi dokusuna hayran kaldığını belirten Campos, "Organizasyon çok harika. Burada olmaktan çok mutluyum. Ihlara Turnuvası'nda çok üst seviyede maçlara yaptık. Aksaray çok güzel bir şehir. Sultanhanı Kervansarayı'nı çok beğendim" dedi.

YENİ SEZON ÖNCESİ MORAL BULDUK

Kuzeyboru kaptanı Arelya Karasoy da turnuvanın ev sahipliğini yapmaktan çok mutlu olduklarını vurguladı. Buraya gelen takımlara hem Aksaray'ı tanıttıklarını hem de hazırlık maçları düzenlediklerini ifade eden Karasoy, şunları söyledi:

"Tarihi Sultanhanı Kervansarayı'nda çok güzel bir kahvaltı organizasyonunda bir araya geldik. Ortam harika, kültürümüzü damarlarımıza kadar hissettiğimiz bir yerdeyiz. Buradan da maça gideceğiz. Şimdi arkadaşız, kardeşiz bakalım sahada ne olacak. Turnuva gayet güzel geçiyor. İlk iki maçımızı galibiyetle tamamladık. Bugün son maçımızı PTT ile oynayacağız. Turnuvanın final maçı olacak. Umarım bugün de çok kaliteli ve eğlenceli maç seyrettireceğiz taraftarlarımıza. Bir çok hazırlık maçı yaptık. Hala hazırlık dönemindeyiz. Pandemiden sonra evimizde kendi seyircimizin önünde maçlara çıkmak bizim için çok büyük zevk oldu."

Turnuva, bugün yapılacak Mert Grup Sigorta-Galatasaray, Kuzeyboru-PTT karşılaşmalarıyla sona erecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultanhanı voleybol Aksaray PTT Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title