Haberler

Voidu'dan Kaçırılmayacak Fırsat!

Türkiye'nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu'da 21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Borderlands 2, sadece 1 TL! Voidu, dijital mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde oyunseverlere açmış ve yoğun ilgiyle karşılanmıştı.

voidu-harika-oyun-indirim

Türkiye'nin ilk bağımsız dijital oyun platformu Voidu'da 21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Borderlands 2, sadece 1 TL!

Voidu, dijital mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde oyunseverlere açmış ve yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Türkiye'nin yenilikçi oyun dağıtım platformu Voidu bugünden itibaren geçerli olmak üzere, kullanıcılarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören ve sayısız ödüle layık görülen Borderlands 2, 21 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında Voidu'da sadece 1 TL'ye satışta olacak! Hayır, gözleriniz sizi yanıltmıyor, gerçekten de sadece bir Türk Lirasından bahsediyoruz.

Ancak Voidu'nun sunduğu avantajlar bununla da sınırlı değil.

5 TL'ye Bioshock Infinite!

Yine aynı tarihler arasında hem hikayesi, hem oynanışı, hem de görselliğiyle 7'den 70'e tüm oyuncuların beğenisini kazanmış Bioshock Infinite, Voidu'da sadece 5 TL'ye satışta olacak! Bioshock Infinite aralarında 2013 IGN En İyi Shooter Ödülü, 2013 Hardcore Gamer En İyi Hikaye Ödülü ve 2014 BAFTA En İyi Müzik Ödülü'nün de yer aldığı pek çok ödüle sahip bir first person shooter.

Fahrenheit: Indigo Prohecy Remastered Sadece 8 TL

Borderlands 2 ve Bioshock Infinite'in yanı sıra oyunseverler, yine 21 Ağustos – 25 Ağustos tarihleri arasında, yayınlandığı günden klasikler arasına giren Fahrenheit: Indigo Prophecy'nin 2015 tarihli yenilenmiş sürümü Fahrenheit: Indigo Prohecy Remastered'ı da 8 TL'ye alma şansına sahip olacaklar. Eşsiz hikayesi ve farklı oynanış özellikleriyle unutulmaz bir deneyim sunan Fahrenheit, GameSpot tarafından "En İyi Hikaye" ve "En İyi Macera Oyunu" ödüllerine layık görülmüştü.

Borderlands: The Pre-Sequel'de Büyük İndirim!

Son olarak Borderlands: The Pre-Sequel, Voidu'da %50'nin üzerinde bir indirime girerek 4 gün boyunca 130 TL değil sadece 50 TL'ye satışta olacak! Tüm bu indirimlerle Voidu, oyunculara dört günlük bir yaz şenliği yaşatmayı hedefliyor.

Voidu açılmasıyla birlikte oyunseverlere sunduğu indirimlerle göz doldururken aynı zamanda 7/24 canlı destek vermeye başladığının müjdesini de veriyor. Dijital dağıtım platformları arasında bu yönüyle de bir ilke imza atan Voidu'ya bundan böyle oyunlarla ya da ödemelerle ilgili sorular ve sorunlar günün her saati iletilebilecek.

Voidu Hakkında

Voidu, 2015 yılında hizmete girmiş, dijital bilgisayar oyunları ve ek paketlerini içeren yenilikçi bir dijital oyun mağazasıdır. Benzersiz kullanıcı deneyiminin yanı sıra düzenli olarak gerçekleştirdiği sürpriz kampanyalar ve indirimlerle Voidu, oyunseverlere çok boyutlu bir oyun platformu sunmayı hedeflemektedir.

Resmi Web Sitesi

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Türkiye Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title