Haberler

Vitor Pereira, kısa sürede Başkan Ali Koç'un tüm hayallerini hayata geçirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, görevinin üçüncü yılında arzu ettiği takıma en sonunda Vitor Pereira sayesinde kavuştu. Genç, disiplinli ve sistemi olan F.Bahçe, Başkan'ın yüzünü güldürdü. Ali Koç, kısa sürede başarı gösteren Vitor Pereira'ya tam serbestlik tanıdı.

Spor Arena'nın haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, bu sezonun kadrosunu kurarken diğer yandan da geleceğin Fenerbahçe'sini inşa etme odağında olduğunu attığı adımlarla net şekilde ortaya koydu. Şu an kadroda bulunan 27 oyuncunun yaş ortalaması 25.3 olurken, sarı laciverti ekip bazı maçlarda 24 yaş ortalamasıyla oynuyor.

Vitor Pereira, kısa sürede Başkan Ali Koç'un tüm hayallerini hayata geçirdi

GENÇLER ALINDI

Fenerbahçe'nin genç transferleri 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak 21, Diego Rossi ve Mergim Berisha 23, Kim Min Jae, Mİguel Crespo 24, Max Meyer 25 yaşında.

Geçen sezon takıma dahil edilen ve değişmez oyunculardan biri olan Attila Szalai ile kadronun önemli isimlerinden biri Bright Osayi Samuel ise 23 yaşında.

Vitor Pereira, kısa sürede Başkan Ali Koç'un tüm hayallerini hayata geçirdi

ALTYAPI EN SONUNDA MEYVE VERDİ

Yeni transferlerle birlikte bu sezon listeye, altyapıdan gelen 16 yaşındaki Arda Güler, 18 yaşındaki Fatih Yiğit Şanlıtürk ve 20 yaşındaki Muhammet Gümüşkaya eklendi. Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer de henüz sadece 21 yaşındalar.

Vitor Pereira, kısa sürede Başkan Ali Koç'un tüm hayallerini hayata geçirdi

YÜZLER GÜLÜYOR

Ali Koç ve yönetimi, Pereira tercihinden dolayı son derece memnun. Portekizli hocanın kısa sürede başardıkları Başkan'ın yüzünü güldürdü. Takımın başına Vitor Pereira getirildiğinde Ali Koç'a yönelik büyük eleştiriler olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (3)

Metin Demir:

saygı duyulacak işler yaptı helal olsun

20
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Fener bu sezon gerçekten çok iyi başladı ama bu sistem çok sağlıklı bir sistem değil. 3 lü defans denen şey rotasyona uğrayamaz. o sebepten değişim yapılmadan sezon bitmez. 3 kulvarda birden bu sistemle gerçekten çok zor. eğer sistem tutmazsa geri dönüşü de yok. bu sistemle oyun oynatan hoca bulmak çok zor...

4
11
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

GS li olarak saygı duyuyorum. FB yada GS de bu sene şampiyon olmasada ileriki seneler için hem sistemini hemde takım olma yolunda adımları attı. Başarı takım olmamda yaşlı doymuş oyunları getirmekte değil. Chelse bunun en iyi örneği. Ne Messi'nin nede Ronaldo'nun takımı şampiyon oldu şampiyonlar Ligi'nde.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title