Haberler

Yol verme meselesi yüzünden kavga çıktı, yumruklar havada uçuştu! Öfkeli grubu imam ayırdı

Güncelleme:

Çorum'da iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Öfkeli grubun arasına giren cami imamı, "Mübarek gün, sakin olun" diyerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Güçlükle sona eren kavga, vatandaş kamerasına anbean yansıdı.

Çorum'da yol verme meselesi yüzünden sokak ortasında kavga çıktı. Sosyal mesafe kuralları hiçe sayılırken, o anlar da bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi.

YUMRUK VE TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Olay, Çorum'da Cemilbey Caddesi üzerinde geç saatlerde meydana geldi. Göğüs Hastalıkları Hastanesi önünde iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kavga çıktı. Araçlarından inen şahıslar birbirlerini darp ederken yumruklar ve tekmeler havada uçuştu.

KAVGA ANI VATANDAŞ KAMERASINDA

Çevredeki vatandaşlar ve diğer araç sürücüleri de kavgayı ayırmaya çalışsa da taraflar dakikalarca birbirini darp etti. Yaşanan olayda çoğunun maske takmadığı ve sosyal mesafeye uyulmayarak koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüldü. Arbede anları da bir vatandaş kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken caddede trafik kilitlendi.

İMAM ARAYA GİRDİ: MÜBAREK GÜN, SAKİN OLUN

Araya giren vatandaşlar ve Huzur Cami İmamı Bayram Demirtaş tarafları güçlükle ayırdı. Öfkeli grubun arasına giren Demirtaş, "Allah rızası için yapmayın. Mübarek gün, sakin olun" diyerek tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Taraflar araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Çorum kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (28)

imam Saglam Bir Yumrugu HAK ETMiS:

Lennn Sanane Elin Kavgasindan Cik Minnareye Kavga Sonrasi Sela Oku

5
40
yanıtYanıtla
yuh:

sığ insan

yanıt6
yanıt1
Haktan Baytan:

Abicim arabanın içinde bağırın çağırın ama dışarı çıkmayın. Olabiliyor insan bianda gaflete düşüyor sonrasında pişman olabileceği iş yapabilir. Genellikle alttan alırım kavga çıkmasın diye. Avcılıkla uğraşıyorum ve bagajımda pompalı hep vardır. Bununda etkisi var elbet olurya bianlık gaflet cinnet haliyle olmadık iş yaparım diye kendimden korktuğuma hiç kavgaya bulamam sen haklısın der haklıda olsam yoluma devam ederim. Sonuçta onlarıda evde bekleyen var benimde. Kavga iyi bişey değil

19
2
yanıtYanıtla
BBB:

Kavgaların nedeni yol verme falan değil sadece gurur ve kibir, dinimizde bu iki şey boşuna yasak değil. Herkes gururu ve kibiri bırakıp empati kursa kavga çıkmaz

20
0
yanıtYanıtla
evren:

işte olması gereken bu böyle işler için dini kullanmaktan imtina etmeyin. . Tebrikler hocam

8
6
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Sizin yaptiginiz Çorumlu yapmaz :)))

12
0
yanıtYanıtla
..........:

Zaten nerede Çorumlu varsa orada saçma sapan nedenlerle trafik kavgası yaşanabilir. Ankara trafiğini çekilmez hale getirenlerde bunlar!

8
3
yanıtYanıtla
dame tu cosita:

bırak dövsünler birbirini.kazananıda siz linc edin olur biter.cahil millet

3
8
yanıtYanıtla
doğrucu:

Zaten bu millet dinin emirlerine uyup dini lafta olmasaydı durust caliskan saygili merhemetli çevreye faydalı guvenilir adaletli cömert dinin emrettigi ahlaka sahip olsaydi herkes için dunya cennet olurdu....dinini kaybeden her seyini kaybeder hüsrana ugrar beladan başı çikmaz....gercek dindarlar kimlikte yazanlar değil.. Uyguluyanlardır nokta.

11
0
yanıtYanıtla
imam:

imam dediğin böyle olur işte. . . herşeyi ile örnek olur. yalan söylemez hırsızlık yolsuzluk yapmaz kul hakkı yemez. insanlara örnek olması gerekir

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title