Haberler

Yılport Samsunspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la 5 yıllık anlaşmaya vardı

Güncelleme:

Bursaspor'la bir dönem Süper Lig şampiyonluğu yaşayan deneyimli teknik adam Ertuğrul Sağlam, Yılport Samsunspor 5 yıllığına anlaştı. Sağlam, resmi imzayı 19 Kasım'da atacak.

TFF 2. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la 5 yıllık anlaşma sağladı.

Samsunspor Futbol Kulübü AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bir araya geldikleri belirtilerek, "Sayın Ertuğrul Sağlam'ın 5 yıl boyunca Yılport Samsunspor'un teknik direktörlüğünü yapması konusunda anlaşmaya varılmıştır." denildi.

Yılport Samsunspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la 5 yıllık anlaşmaya vardı

RESMİ SÖZLEŞME 19 KASIM'DA

Sağlam'ın resmi sözleşmeyi, 19 Kasım Salı günü düzenlenecek törende imzalayacağı vurgulanırken, "Yeni teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, takımımızın bu hafta oynayacağı Hekimoğlu Trabzon maçını tribünden takip edecektir. Kendisine, 'Yuvana tekrar hoş geldin.' diyor, büyük başarılara hep birlikte imza atacağımıza olan inancımızı vurgulamak istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Ertuğrul Sağlam Samsunspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Osman:

Ertuğrul(SAĞLAM)adamdır.

18
4
yanıtYanıtla
Afro:

Tamer tuna,İsmail kartal,Bülent Uygun, Bülent Korkmaz,ümit Özat, Ertuğrul sağlam; teknik direktörlerin bidonları gereksiz adamlar...

5
16
yanıtYanıtla
tr44:

malatyasporu bıraktı kactı ordanda kacar

4
12
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Trabzonsporlu olarak ertuğrul hoca gibi kaliteli efendi teknik direktörlerin artması dileğiyle,kasıntı abidesi imPARAtoner lerden bıktık artık,başarılar Ertuğrul hoca başarılar samsunspor

11
4
yanıtYanıtla
SAMSUNLU:

İNŞALLAH GÜZEL BAŞARILAR ELDE EDECEĞİZ BU ŞEHİR BU TARAFTAR BU TAKIM SÜPER LİGİ HAKEDİYOR TARAFTARIYLA ŞEHRİYLE HAYDİ ŞANLI SAMSUNSPORUM. . . ERTUĞRUL SAĞLAMLA NİCE GÜZEL GÜNLERE İNŞALLAH. . .

14
0
yanıtYanıtla
fth:

ölü yatırım

2
11
yanıtYanıtla
adam:

seneye yollarlar

5
7
yanıtYanıtla
baba:

samsundan sonra adanaya gider

4
7
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

ULAN ERTUĞRUL Bİ BAŞARINI GÖREK. KALİTEN Mİ YOK ? Bİ DUR YERİNDE 2 SENE DURUP KAÇIYON HER TAKIMDAN LAA

4
5
yanıtYanıtla
eren44:

beş yıllık mı zoru gördümü kaçar benden söylemesi

2
6
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title