Haberler

Roma'nın sessizliğini DHA görüntüledi

Güncelleme:

Roma'nın sessizliğini DHA görüntülediİtalya, (DHA) ? Dünyayı etkisi altına alan ve bir milyon insanda tespit edilen koronavirüs (Covid-19) nedeniyle birçok ülkenin 'kalbi' olarak bilinen meydanlar bomboş kaldı.

Roma'nın sessizliğini DHA görüntüledi

İtalya, (DHA) ? Dünyayı etkisi altına alan ve bir milyon insanda tespit edilen koronavirüs (Covid-19) nedeniyle birçok ülkenin 'kalbi' olarak bilinen meydanlar bomboş kaldı. Koronavirüs salgınında can kaybının en çok yaşandığı ülkelerin başında gelen İtalya'nın başkenti Roma'nın sessizliği DHA kameralarına yansıdı.

Dünyayı etkisi altına alan ve bir milyon insanda tespit edilen koronavirüs (Covid-19) nedeniyle birçok ülkenin 'kalbi' olarak bilinen meydanlar bomboş kaldı. Hayalet şehre dönen İtalya'nın başkenti Roma'nın sokakları Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından görüntülendi. Roma'da salgın nedeniyle, ülkede karantina kararı alınması tarihi ve turistik mekanların boş kalmasına neden oldu.

TARİHİ MEKANLAR BOMBOŞ...

Hayalet şehre dönen Başkent Roma'daki en turistik mekanlardan biri olan ve her yıl milyonlarca turistin bozuk para atıp dilek tuttuğu Aşk Çeşmesi'nden (Trevi Çeşmesi) Navona Meydanı'na kadar birçok turistik noktada sokaklar sessizliğe gömüldü. 10 Mart'tan bu yana koronavirüs sebebiyle uygulanan kısıtlayıcı tedbirleri 3 Mayıs'a kadar uzatma kararı alınan Roma'daki boş sokaklarda yapılan polis kontrolleri kameralara yansıdı.

TATİL PLANLARI KRİZE NEDEN OLDU

İtalya Turizm Bakanlığı ise bu sabah yaptığı açıklamada "Bu yaz denize gideceğiz" derken, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaz tatili için plan yapılmamasını tavsiye etti . İtalyan hükümeti de virüse karşı bir aşı bulunmadığı sürece normal hayata dönmenin mümkün olmadığına dikkat çekti.

İTALYA'DA KORONAVİRÜS BİLANÇOSU

İtalya'da virüs tespit edilen kişilerin sayısı 162 bin 488'e yükselirken ülke genelinde 21 bin 67 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title