Haberler

Real Madrid yenilgisi sonrasında Fatih Terim 5 futbolcuyu gönderiyor

Süper Lig'de beklentileri karşılayamayan, Şampiyonlar Ligi'nde ise henüz gol bile atamayan Galatasaray'da büyük bir operasyon söz konusu... Terim'in, Feghouli, Nagatomo, Belhanda, Mariano ve Seri ile yollar ayrılacak.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Real Madrid'e deplasmanda 6-0 yenilen Galatasaray'da Fatih Terim operasyonun da startını verdi.

NAGATOMO

Akciğerinde yaşadığı sorundan dolayı Galatasaray'ın düzenli olarak kullanamadığuı Nagatomo da Fatih Terim'in gözden çıkarttığı isimlerin başında geliyor. Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve Martin Linnes gibi sol bek opsiyonları elinde bulunan Fatih Terim, Japon futbolcuya teklif gelmesi durumunda Ocak ayında elden çıkartılması yönünde görüş bildiriyor.

MARIANO

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mariano'yu Ocak ayında elden çıkartmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, hem yabancı kontenjanında yer açacak hem de maaş alanı açacak.

Real Madrid yenilgisi sonrasında Fatih Terim 5 futbolcuyu gönderiyor

MICHAEL SERI

Galatasaray'dan çok büyük umutlar ile kiraladığı Seri, şu ana kadar ortaya koyduğu performansla Fatih Terim'i en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin başında geliyor.

BELHANDA GİDECEK İSİMLER LİSTESİNDE

Fatih Terim'in her fırsatta sahip çıktığı ancak taraftarlar ile arasındaki bağ tamamen kopan Belhanda'da da Ocak ayında iyi bir teklif gelmesi durumunda satılacak oyuncular arasında yer alıyor.

LINNES A TAKIMA GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'da yabancı kontenjanından dolayı kadro dışı bırakılan Martin Linnes, Fatih Terim'in en büyük pişmanlıklarından biri olarak gösteriliyor. Kadro dışı kalmasına rağmen A Takım ile beraber antrenmanlara devam eden vehırsı, çalışkanlığı ve profesyonelliği ile alkış toplayan Linnes'i Ocak ayında yeniden kadroya dahil edecek olan Fatih Terim, Norveçli futbolcu ile de bu konuda bir görüşme gerçekleştirdi.

Real Madrid yenilgisi sonrasında Fatih Terim 5 futbolcuyu gönderiyor

ONYEKURU İÇİN KESİN TALİMAT

Transfer dönemi boyunca Henry Onyekuru'nun takımda tutulması için büyük bir çaba gösteren Fatih Terim, Monaco'nun 15 milyon euroluk bonservis bedelini ödemesinin ardından adeta çaresiz kaldı. Onyekuru'yu yeniden takımda görmek isteyen Fatih Terim, sarı-kırmızılı yönetime bu konuda kesin talimat verdi ve Abdürrahim Albayrak da transfer dönemininin açılmasına iki ay olmasına rağmen şimdiden Onyekuru'nun kiralık transferi için Monaco ile masaya oturdu.

N'DIAYE İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLAYACAK

Fatih Terim'in öncelikli transfer listesinde olan ancak Stoke City'nin 6 milyon euro bonservis bedeli talep etmesinden dolayı askıya alınan süreç, Terim'in talebi doğrultusunda bir kez daha başlatılacak.

FEGHOULI DE GİDECEK

Galatasaray'daki performansıyla her zaman tartışma konusu olan ve alacaklarından dolayı sarı-kırmızılı yönetim ile karşı karşıya kalan Feghouili, Ocak ayında satış listesine koyulan bir diğer isim.

Real Madrid yenilgisi sonrasında Fatih Terim 5 futbolcuyu gönderiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (96)

YALNIZ KURT:

BENCE OYUNCULAR FATİH TERİMİ GÖNDERSİN OLUR BİTER

45
13
yanıtYanıtla
GS:

Terimden cokmu korkuyorsun

yanıt12
yanıt16
hakan:

GS terim işe yaramazın teki, oyunu oyuncular kazanır futbolda basit bir oyundur, terimin yeri boş klasın bak bakalım takım için ne farkedecek salako. . .

yanıt6
yanıt1
xa:

Anlayana hakan kardeş bunlara müstehak, adam bunlara ne yaptıysa tokatlıyor, suçluyor, küfrediyor hala adamın peşindeler

yanıt1
yanıt1
TC:

Tamam da Fatih Bey''in biletini de keselim diyorum. . .

17
11
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

FENEV 2 AY ÖNCE AUDI CUPTA ÇİFT HANELİ GOLLER YERDEN ŞİMDİ BİZİM YEDİĞİMİZ GOLLERLE DALGA GEÇMELERİ ÇOK KOMİK OLUYOR.

3
9
yanıtYanıtla
6KASIM2019:

6KASIM2002 BU CEVAP SANA FAZLASIYLA YETER

yanıt2
yanıt0
fenerlibahçeli34:

Realde hazırlık turnuvasında Atletico dan 7 gol yedi. Ama adı üzerinde sezon öncesi HAZIRLIK. . Şampiyonlar liginde değil. Anladın mı?

yanıt4
yanıt0
SU KABADAYISI FATİH:

KİMSE GALATASARAYIN EKSİKLİKLERİNDEN BAHSETMİYO, CÜNEYT ÇAKIR, HALİS ÖZKAHYA, METE KALKAVAN, ALİ PALABIYIK BUNLAR OLSAYDI REAL MADRİD ZOR YENERDİ, , VE VE VE VA VA VA GALATASAVAY GALATASAVAY CİNCON CONNN

9
3
yanıtYanıtla
serkan48:

hadi sen başka kapıda oyna kardeşim

yanıt0
yanıt8
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title