Haberler

Otel müşterisi, temizlikçi kadını asansörden dışarı fırlattı

Güncelleme:

Rusya'da bir otel müşterisi asansörde temizlik yapan kadını asansörün dışına fırlattı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da otelde çalışan temizlik işçisi kadın asansörü temizlerken bir otel müşterisi asansöre girdi. Müşteri, saniyeler içerisinde kadını kollarından tuttuğu gibi asansörün dışına fırlattı. Sert bir şekilde asansörün dışına fırlayan kadın kafasını ahşap bir duvara vurarak yere serildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kadına otel çalışanlarının yardım ettiği öğrenilirken sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Otel yöneticilerinin polise haber vermesinden sonra otelin güvenlik kameralarını inceleyen polisler, saldırgan otel müşterisini gözaltına aldı.

TEPKİ YAĞDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken saldırı görüntüleri hem Rus basınında hem de sosyal medyada geniş yer buldu. Görüntüyü izleyenler saldırgana büyük tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Moskova Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (17)

ilkokul mezunu ak seçmen:

iyi yapmışine işin var hasansörde işinin başına dön

4
74
yanıtYanıtla
ahaber meeee:

ahahahahaha

yanıt2
yanıt18
ADALET ):

KADIN İŞİNİ YAPIYORMUŞ ZATEN SEN AK SEÇMEN YAZMIŞSIN KONUNUN NE SEÇİMLE NEDE AK LA NEDE TÜRKİYE İLE ALAKASI VARAMA AMACININ NE OLDUĞU BELLİ SEN NE AK NEDE KARA SEÇMEN OLABİLİRSİN HALKI KİN VE DÜŞMANLIĞA AYRIŞMAYA SEVK AMAÇLI GİRİŞİMLER DEVLETİMİZ VE TÜM HALKIMIZ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEGİNİ N BİLİNCİNDE OLMANI İSTERİM. YARABANDI AL YARANVAR GALİBA.

yanıt22
yanıt2
ziyaa:

Allah senin belanı verir, inşallah. . . Vicdansız. . .

51
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

BENDE ALT TABAKA İLE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR AYNI YERDE BULUNMUYORUM

3
9
yanıtYanıtla
Muhtar:

Kendinden nasıl kaçıyorsun?

yanıt1
yanıt0
On altısında sinirli bir genç:

Sayın kendini üst tabakada sanan ama farkında olmadan yerini belli eden kadın ya da erkek , lütfen laflarında ki mantık hatasını düzelt . Zahmet etme ya da ben yazayım ; zaten alt tabaka seninde üstünde iken senin onlarla aynı ortamda bulunmanın ihtimali yok . Lütfen ilk önce kendi tabakana ve bulunduğun yere göz at , sonra kalbini ve vicdanını yokla sonra işin başkalarının tabakası ya da mevkisi olsun teşekkürler .

yanıt0
yanıt0
AGENT 47:

TERBIYESIZ HERIF

7
0
yanıtYanıtla
BABAMIN KULLIYESI VAR:

ORDA OLSAYDIM O KARIYA BENDE AYNISINI YAPARDIM, BUNLAR TAM KOKARCA

2
4
yanıtYanıtla
MERHAMET:

MERHAMET olmayanda,Dünyayı alacak Parası olsa ne yazar.TEMIZLİKCİ GARIBIMI utanmadan Torba gibi fırlattı.ÖLÜMÜ UNUTANLAR,UFAK DAĞLARI ben Yaratım Gururuna girenler.SİZDE KARA TOPRAĞA GİRECEKSİNİZ......Öyle bir Mahkemeye çikaçaksinizki Şahidi ALLAH c.c olacak.

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title