Haberler

Oğlu tarafından 11 kez bıçaklanan kadın çalıştığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:

İzmir'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı annesini 11 kez bıçakladı. Evden çıkarken annesinin cep telefonunu da çalan şüpheli, kayıplara karıştı.

İzmir'in Bornova ilçesinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen genç, tartıştığı annesini 11 kez bıçaklayarak kayıplara karıştı. Çalıştığı hastaneye kaldırılan talihsiz kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl eşinden boşanan ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Esma S (43), ile madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunun evine gelmesi üzerine aralarında henüz belirlenemeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammed D (21), annesi Esma S'yi 11 kez bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, tartışma seslerini duyan komşular durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince talihsiz kadın ağır yaralı şekilde bulunurken, durum 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Esma S., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan talihsiz kadının çalıştığı hastanede yaşam mücadelesi devam ediyor.

CEP TELEFONUNU ÇALDI İDDİASI

Olayı duyduktan sonra hastaneye gelen Esma S'nin yakınlarından N.İ., Muhammed D'nin geçtiğimiz haftalarda mobilya alacağım diyerekten annesinden 10 Bin TL aldığını ve gencin madde bağımlısı olduğunu belirtti. Ayrıca Muhammed D'nin annesini 11 kez bıçakladıktan sonra, evden çıkarken cep telefonu da çaldığını iddia etti.

Öte yandan, polis ekipleri evde incelemelerde bulunurken, kayıplara karışan Muhammed D'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Bornova İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (38)

htc:

ne kadar acı bir sınav , ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT VERSİN :( OKURKEN İÇİM ACIDI

48
0
yanıtYanıtla
BATUHAN:

Bu sınav değil.Allah hiç bir kulunu canilikle sınav etmez.Size bir iyilik gelirse bu Rabbinizdendir.İşlediğini kötülükleri ise Hak yoldan sapmış nefsleriniz yüzündendir.Kül şeytana uyarsa hem bu dünyada ,hemde ahirette bedbahtlardan olur.

yanıt3
yanıt2
deist:

Ne ahireti, ne sınavı ya? Ne anlatıyorsunuz siz?

yanıt0
yanıt0
ÖZLEM:

RABBİM GENÇLERİMİZE HİDAYET VERSİN dinden imandan uzaklaşmış bir nesille karşı karşıyayız anne baba olarak küçük yaşlarda evlatlarımıza gerekli dini eğitimi vermeliyiz ki çocuklarımız vicdan merhamet iyilik kelimelerini sindirebilsinler. Bizler sahip çıkmazsak başkaları gelip yavrularımıza birşeylere müptela yapıyorlar allah esirgesin. Keşke bayanlar evde evlatlarını yetiştirse erkek çalışsa devlet ev hanımlarına az da olsa maaş bağlasa çünkü en önemli iş daha doğrusu bir sanattır çocuk yetiştirme

25
5
yanıtYanıtla
SELİM:

Kül Rabbine yaklaşırsa Rabbi de ona hidayet verir...!

yanıt4
yanıt1
kek:

onlarin hicbiri zorla satmiyor isteyen kendisi gidip aliyor hatayi kendinde arayacaksin baskasinda degil. . .

7
17
yanıtYanıtla
FARUK:

İnsanları zehirleyerek para kazananlar olmasa nereden bulacaklar.!

yanıt10
yanıt2
memo:

evlenmeyin sakın

15
5
yanıtYanıtla
ebru:

koca mı var sanki

yanıt9
yanıt5
KUŞUM AYHAN:

Ay kız Ebru neden öyle diyon.Her taraf erkekle dolu isteyene koca mı yok

yanıt4
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title