Haberler

Milan, asker selamı veren Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı!

Güncelleme:

İtalyan ekibi Milan, Arnavutluk maçında son dakikada gelen gol sonrası asker selamı vererek sevinen Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı.

İtalyan basını, Fenerbahçe teklifini kabul etmeyen, Milan ve Torino takımları arasında sıkı transfer görüşmelerine rağmen takımında kalan Hakan Çalhanoğlu'nu gözden çıkardı. Calciomercato, milli oyuncunun Ocak ayındaki transfer döneminde takımından ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu iddia etti.

Milan, asker selamı veren Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı!Hakan, Milan formasıyla bu sezon 7 maçta 1 gol attı.

UEFA'DAN MEN KORKUSU

Hakan Çalhanoğlu'nun Türkiye'nin Arnavutluk'u 1-0 yendiği maçta asker selamı vererek sevinmesinin kulüp yönetimini rahatsız ettiği ve UEFA'dan men yeme ihtimalinin olduğu ifade edildi. Yaklaşık 22 milyon euroya Bayer Leverkusen'den transfer edilen 25 yaşındaki oyuncunun iyi bir teklif karşısında satılma ihtimali çok yüksek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çalhanoğlu Milan Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (65)

Adınızı Yazın:

TÜRK OLMAKLA GURUR DUYDUM ECDADIMIZ GİBİ HALA DÜNYAYI KORKUTABİLİYORUZ. BİR ASKER SELAMI BİLE GÜNDEM OLDU DÜNYADA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

56
3
yanıtYanıtla
Kara Maske:

Yorumunu o kadar beğenmişler ki, cihazlarını ters çevirip tekrar beğeniyorlar :)

yanıt1
yanıt1
efe:

alçaklar bu kadar biz Türklerden nefret ediyorsunuz, Ne Mutlu TÜRK üm Diyene

44
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

serefsiz milan pis milan pisliginde bogulasin insahllah

40
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Helal süt emmiş bir vatan evladı..!! Kutluyorum...!

41
1
yanıtYanıtla
Ağrılı:

Ulan avrupa allah belanızı versin!!sözde uygar avrupa sözde güzel avrupa..adam ne güzel asker selami vermiş ülkemize mehmetcigimize kendi çapın da destek veriyor. Bu mu zoruna gitti avrupa..bende bir kürt kökenli olarak yaşasın diyorum ay yıldızlı bayrağımız, yaşasın ülkemiz yaşasın güzel turkiyem,kahrolsun pkk kahrolsun terör ve allah terörün bin belasını versin..inadına asker selami inadina TÜRKIYE..

37
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ya asker selamıyla alakası yok, bu adam çöp, zaten şutlayacaktı Milan :D

2
28
yanıtYanıtla
MEHMET AGA:

MİLANA VURAN VURMUŞ ZATEN EN AZINDAN HAKAN KARDEŞİMİZİ GÖNDERİNDE ONU DA YAKMAYIN

26
2
yanıtYanıtla
Hakan şahiner:

adam vatanındanmı vazgeçeçek gelir türkiyede oynar kansız italyanlar

26
1
yanıtYanıtla
ADI TÜRK:

Bu avrupalılar bizim TÜRK olduğumuzu nezman unuttu merak ediyorum. . Sadece Allah a secde edip eğildiğimizi iyi biliyorlardı hal bu ki. .

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title