Haberler

Kripto" Askerlere Yönelik Operasyonda 5 Tutuklama

"Kripto" askerlere yönelik operasyonda 5 tutuklama 24 şüpheliden 19'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıZONGULDAK - Zonguldak merkezli aralarında İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerin de bulunduğu "Kripto" askerlere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen...

"Kripto" askerlere yönelik operasyonda 5 tutuklama

24 şüpheliden 19'u adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

ZONGULDAK - Zonguldak merkezli aralarında İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerin de bulunduğu "Kripto" askerlere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 24 şüpheliden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 19 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Zonguldak merkezli başlatılan operasyonda "kripto" askerlere yönelik operasyonda 16'sı muvazzaf 24 asker, nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Kocaeli, İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde de eş zamanlı düzenlenen operasyonda ardışık telefon numaraları ile maskelenen, randevu sistemi ile buluştukları 2013 ila 2016 arasında örgütsel faaliyetlerde bulundukları öne sürülen şüphelilerden 19'u adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğer 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Askerlik şubesi başkanı da tutuklandı

Tutuklanan şüpheliler arasında Altındağ Askerlik Şubesi Başkanı Albay A.K.'nin yanı sıra Gölcük Donanma Komutanlığında görevli astsubay K.D., emekli astsubay H.B., KHK'yla askeri okuldan ihraç edilen N.K. ve muvazzaf albay F.S. yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak İstanbul İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title