Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni imajını paylaştığı fotoğraf ile takipçilerinin beğenisine sundu. Tatlıtuğ'un yeni imajını paylaştığı fotoğraf kısa süre içerisinde on binlerce beğeni aldı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıktı. Tatlıtuğ'un yayınladığı fotoğraf kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu

15 DAKİKADA YÜZ BİNE YAKIN BEĞENİ ALDI

2,8 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşım yapan Kıvanç Tatlıtuğ fotoğrafa İngilizce olarak "Kral" notunu ekledi. Tatlıtuğ'un yeni imajını yayınladığı fotoğraf 15 dakika içerisinde on binlerce beğeni aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu

ABİSİYLE KAVGA ETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Kıvanç Tatlıtuğ geçen ay reklam yüzü olduğu markanın yeni koleksiyonu için verdiği davete ev sahipliği yapmış, geceye katılan Can Tatlıtuğ çıkışta mekanın valesiyle para yüzünden kavga etmişti. İddiaya göre oyuncu, geçenlerde abisiyle bir mekanda buluştu ve ona agresif tavırlarına son vermesi gerektiği yönünde sert bir uyarıda bulunmuştu. Ancak bu uyarı, iki kardeş arasında tartışmaya yol açmıştı. Tartışma sonrası mekanı terk eden Kıvanç Tatlıtuğ'un şu sıralar abisiyle görüşmediği iddia edilmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ Instagram kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

AYSEGÜL:

EVT YA KIVANC TATLUTUGUN YERİNİ KIMSE TUTMAZ

17
3
yanıtYanıtla
:

ADAM YAŞ ALDIKÇA DAHA KARİZMATİK VE YAKIŞIKLI OLUYOR YAAA.

yanıt7
yanıt1
aysun:

bu zibidiyi yakışıklı ve karizmatik olarak görenlerin gözlerine ve akıllarına tüküreyim. bunun çekici bir tarafı falan yok gözünüzü açın bunun gibi züppleleri bizlerin gözünde büyütüyorlar

2
10
yanıtYanıtla
blue ivy:

adam cuval giyse yakisiyo kimki iynemli midir nedir o velet tipsizin teki

6
5
yanıtYanıtla
Ne yapalım:

Kot tişört mont işte, bunun imajı mı var. Şalvar giyerse yeni imaj olur

6
3
yanıtYanıtla
vav:

bence yeni imajı SAÇI.

yanıt1
yanıt1
VATANDAŞ:

Türkiye''de böylesi yakışıklı ve çizgisinin dışına çıkmayan artist zor gelir.

8
1
yanıtYanıtla
İst:

Yeni Derken ???

5
2
yanıtYanıtla
sılagenc:

vallahi ne yaparsag kıvanç tatlıtug bir aras bulut iynemli etmez

0
6
yanıtYanıtla
FATİH BEY:

HAHAHAHHAHAHHAHAA

yanıt3
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title