Haberler

Kıvanç Tatlıtuğ'un Haciz Davası Bitti

Güncelleme:

Amerika'ya yerleşen kardeşinin banka borcundan dolayı mahkemelik olan Kıvanç Tatlıtuğ'un haciz davası bitti.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, Amerika'ya yerleşen kardeşinin banka borcundan dolayı hacizlik olduğu davada karar çıktı. Tatlıtuğ, haciz davasına açtığı karşı davayı kazandı.

BANKA ARABASINA HACİZ KOYDU

Ömür Tugay Tatlıtuğ'un borcunu tahsil etmek için banka Kıvanç Tatlıtuğ'un arabasına haciz koydu. Kıvanç Tatlıtuğ haczi kaldırmak için davalı bankaya 1778 lira yatırdı. Ardından kendine ait olmayan borçla ilgili yanlış adrese tebligat yapan bankaya dava açtı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Haciz Davası Bitti

KIVANÇ TATLITUĞ HAKLI BULUNDU

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında mahkeme, Kıvanç Tatlıtuğ'un açtığı davayı haklı buldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Haciz Davası Bitti

MAHKEME PARANIN İADESİNE KARAR VERDİ

Kıvanç Tatlıtuğ'un İstanbul 13. İcra Müdürlüğü'ndeki icra dosyasında borçlu olmadığına karar veren mahkeme, yatırılan 1778 liranın da oyuncuya iadesine hükmetti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Haciz Davası Bitti

NE OLMUŞTU?

Evlenmeden önce Pendik'teki evinde yaşayan Tatlıtuğ, stilist Başak Dizer ile evlendikten sonra Bebek'e taşındı. Bu sırada bir banka, Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşi Ömür Tugay Tatlıtuğ'un 15 bin 475 lira borcu nedeniyle icra takibi başlattı. Banka, Kıvanç Tatlıtuğ'un evlenmeden önce ikamet ettiği Pendik'teki evine, Ocak 2017 ve Nisan 2017 tarihlerinde 2 haciz ihbarnamesi yolladı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un bankanın gönderdiği ihbarnamelerden haberi olmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Kıvanç Tatlıtuğ Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (4)

kimkime:

Görünen o ki kardeşi kıvancı her türlü zarara sokmuş. . .

0
0
yanıtYanıtla
bye byee:

kokoyu azalt annecim.

0
0
yanıtYanıtla
NE DEMEKKKK:

olur annecim. . .

yanıt0
yanıt0
Nidal:

Geçmiş olsun. Zararın neresinden dönülse kârdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title