Haberler

Kazada Şehit Olan Polis Memuru Kütahya'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kazada şehit olan polis memuru Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandıKÜTAHYA - Uşak'ta geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Bülbül, memleketi Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Yenicearmutçik köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada şehit olan polis memuru Kütahya'da son yolculuğuna uğurlandı

KÜTAHYA - Uşak'ta geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Ramazan Bülbül, memleketi Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Yenicearmutçik köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Uşak'ta geçirdiği trafik kazasında şehit olan 2 çocuk babası ve 17 yıllık polis memuru 41 yaşındaki Ramazan Bülbül'ün cenazesi, bugün memleketi Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi Küçükarmutcuk köyüne getirildi. Bülbül'ün cenaze namazını Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar kıldırdı. Köy meydanındaki cenaze törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Emniyet Müdürü Hasan Çevir, Uşak Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Kütahya İl Jandarma Komutanı Mustafa Uğur, Uşak İl Jandarma Komutanı Nedim Selbisu, şehidin çocukları Tunahan ve Batuhan Bülbül, eşi Ayşegül Bülbül, annesi Emine Bülbül ile çok sayıda kişi katıldı. Şehit polisin naaşı, namaz sonrası helallik alınmasının ardından doğup büyüdüğü eve getirildi. Bülbül, daha sonra köy mezarlığında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Dün Uşak'ta polis memuru Ramazan Bülbül yönetimindeki 64 A 4735 plakalı polis aracı, İzmir-Ankara karayolu havalimanı kavşağında kontrolden çıkıp refüjdeki beton aydınlatma direğine çarpmış ve Bülbül şehit olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çavdarhisar Kütahya Uşak 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title