Haberler

Karabük'te Polis Haftası Kutlamasında Off-Road Gösterisi

Karabük'te, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıl dönümü kutlamalarında yapılan off-road gösterisi nefes kesti.

Karabük'te, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıl dönümü kutlamalarında yapılan off-road gösterisi nefes kesti.

Karabük'te Ömer Lütfi Özaytaç Caddesi'nde Karabük Bisiklet Derneği, Müzekent Motosiklet Kulübü ile Karabük Safranbolu Otomobil ve Doğa Sporları Arama Kurtarma Kulübü Derneği (KARDOFF) üyelerinin polis yelekleriyle ve araçlarıyla kortej geçişi alkışlarla izlenirken, 2 arazi aracı drift attı. Kent Meydanı'nda düzenlenen törene İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Karabük Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Cem Yelep, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması sırasında üzerinde polis üniforması bulunan çocuklar, polis anne ve babalarının önünde selam verdi. Törende öğrenciler şiirler okudu.

Karabük Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Kurulduğu günden bu yana kanunlar ve yasalar çerçevesinde görevini cesaretle ve fedakarlıklarla yerine getiren kahraman Türk polisi devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği için ettiği kutsal yemine bağlı kalarak gerektiğinde kanını ve canını feda ederek şehit olmaktan çekinmemiştir. ve bundan sonra da asla çekinmeyecektir dedi.

Konuşmaların ardından kent meydanının yan tarafında boş alanda özel olarak hazırlanan parkurda off-road gösterisi düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ'un başlattığı gösteride ilk araçta yardımcı pilot olarak yer alan Karabük Valisi Fuat Gürel, Ben de küçük bir heyecan olsun diye dahil oldum. Çok heyecanlıydı, hoşuma gitti, güzeldi. Gerçekten heyecan verici, güzel bir spor. diye konuştu. Vatandaşlardan bazıları bariyer gerisinden bazıları da su tankerinin tepesinden gösteriyi izledi. Nefes kesen gösteri 1 saat sonra sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title