Haberler

Georgina Rodriguez'den Ronaldo'ya 4 milyon TL değerinde doğum günü hediyesi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde 35 yaşına giren Cristiano Ronaldo'ya doğum günü hediyesi olarak sevgilisi Georgina Rodriguez'den büyük bir hediye geldi. Ronaldo'ya yeni yaş hediyesi olarak lüks bir marka cip hediye eden Rodriguez, hediyesi için servet harcadı.

Georgina Rodriguez, dün 35. yaşına giren hayat arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya araba hediye etti.

Futbol hayatına İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta devam eden dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz günlerde 35. yaşını kutladı.

ARABA HEDİYE ETTİ

Sevgilisi Georgina Rodríguez ve minik oğlu Cristiano Ronaldo Jr. ile kutlama için İtalya'ya giden başarılı oyuncu, beklemediği bir sürprizle karşılaştı. Spor arabalara olan tutkusu ve garajındaki pahalı oyuncaklarıyla bilinen Cristiano Ronaldo, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Georgina Rodriguez'den Ronaldo'ya 4 milyon TL değerinde doğum günü hediyesi

DEĞERİ 4 MİYLON TL

Georgina Rodríguez, Portekizli futbolcuya 600 bin sterlin (yaklaşık 4 milyon TL) değerinde Mercedes Benz Brabus marka lüks bir cip hediye etti.

İtalya sokaklarında yürürken kalabalığın doğum günü şarkısı söylemesiyle şaşkına dönen Ronaldo, karşısında lüks aracı gördü.

Georgina Rodríguez'in mini bir servet değerindeki aracı kurdeleye sardırmış olması sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Georgina Rodriguez'den Ronaldo'ya 4 milyon TL değerinde doğum günü hediyesi

"BALIKÇI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORDUM"

Öte yandan 5 Şubat'ta 35. yaşını kutlayan Cristiano Ronaldo ülkesinde verdiği röportajda çocukluk anılarından söz etti. Canal 11'e konuşan Cristiano Ronaldo kariyerinin beklemediği bir noktaya geldiğini belirterek, ''Küçükken 35 yaşına geldiğimde Madeira'da bir balıkçı olacağımı düşünüyordum. Oynadığım kulüpler ve kazandığım başarılar aklımın ucundan bile geçmiyordu'' dedi.

Georgina Rodriguez'den Ronaldo'ya 4 milyon TL değerinde doğum günü hediyesi

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

HAKKI:

BİZE HATUNDAN BORÇ KALDI

34
0
yanıtYanıtla
ABDÜLKERİM:

Bizim Kezbanlar su bile vermiyor. . . . . Cip miş . Nerdeeeee !

30
2
yanıtYanıtla
abdurrahman:

olsa Kezbanlar alırdı kardeşim sen bir tane Georgina Rodriguez''den bulman gerekiyor. :)

yanıt1
yanıt0
GİDERİ VAR:

yakalamış işte balığı :)

18
0
yanıtYanıtla
YA BABA''DAN YA HATUN''DAN:

bizim hatunlarda anca kredi kartını bizden alıp keyif yapsınlar ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh

17
0
yanıtYanıtla
serhat:

ronaldonun parasıyla ronaldoya hava yapıyor

11
1
yanıtYanıtla
cordoba:

zenginin malı züğürtün çenesini yorar

yanıt0
yanıt0
HAKAN UZUNKAMIŞ:

Ne vermesi ? Türkiyedeki kezbanlar tembellikten erkeklerine, eşlerine başım, karnım ağrıyor diyerek bi şey vermeden, yedirmeden yatıp uyuyorlar.

10
0
yanıtYanıtla
YIKIK:

biz bu hayatı yaşamaya değil izlemeye gelmişiz

6
0
yanıtYanıtla
baya bi dağıtırdım belki zengin olsam?:

izlediğim için pişman değilim eğer bu hayatı yaşasaydım baya bi dağıtırdım bayaaa bi belki de bilemiyorum ama olabilirdi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title