Haberler

Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

Güncelleme:

Trabzonspor'un gurbetçi oyuncusu Doğan Erdoğan, soyisminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı olduğu için Avusturya'da kapı zilinden soyismini söktüklerini söyledi.

Trabzonspor sezon başında Avusturya'nın Lask Linz takımından transfer ettiği Doğan Erdoğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, bu hafta Gaziantep FK ile önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu hafta önemli bir maç oynayacağız. Rakibimiz bizden 3 puan geride olmasına rağmen lige iyi başladıklarını düşünüyorum. Biz lige iyi başlamasakta hedeflediğimiz yere yakınız. Ona göre futbol oynuyoruz. Geriye dönüp baktığınız zaman son iki maç bizim için çok önemliydi. Hem Basel hem de Çaykur Rizespor ile oynadığımız maçlarda Çaykur Rizespor maçında alnımızın akıyla çıktığımızı düşünüyorum. Ben böyle futbol oynamaya devam ettiğimiz sürece önümüzün açık olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Doğan Erdoğan: Soyadım Cumhurbaşkanımızla aynı olduğu için kapı zilinden ismimi söktüler

"CENK'İN YAŞADIĞI OLAY ÇOK ACI"

Almanya 2. Lig takımlarından St. Pauli'de forma giyen Enver Cenk Şahin'in Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek için yaptığı paylaşım sonrası sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili olarak ise Doğan Erdoğan, Avusturya'da başından geçen bir olayı anlattı. Erdoğan, "Benim soyadım Erdoğan. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın soyismi ile aynı. Bu yüzden benim kapıda bulunan zilden soyadım sökülmüştü. Yaşadığım olay buydu. Bunun dışında ekstra bir olay yaşamadım. Onun dışında yüz yüze bir şey yaşamadım. Cesaret edemediler belkide. Bunlar normal Avusturya'da ya da Almanya'da Cenk'in yaşadığı olay çok acı ama Türkiye ona her zaman sahip çıkar. Burada bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Doğan Erdoğan Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title