Haberler

Defne Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı

Güncelleme:

Çukur'un başrol oyuncularından Necip Memilli ile Didem Dayıcıoğlu'nun düğününe katılan Defne Samyeli, düğün sonrası evlilikle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum" yanıtını veren Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı.

Oyuncu Necip Memilli ile Didem Dayıcıoğlu'nun düğününe katılan Defne Samyeli, düğün sonrası evlilikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile oyuncu Necip Memilli'nin düğününe, 23 yaşındaki kızı Deren Talu ile birlikte katıldı.

"HARİKA BİR NİKAH KIYDIK"

Çıkışta kızı ile kameraların karşısına geçen 47 yaşındaki güzel, "Çok mutluyuz. Harika bir nikah kıydık, kız tarafıyız. Didem hem aile dostum, hem ekibimin çok değerli bir parçası, hem de yakın arkadaşım. Didem kardeşim sayılır, Necip de artık yeni kardeşimiz. Ailemiz büyüdü diye çok seviniyoruz" dedi.

Defne Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı

"EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI"

"Arkadaşlarınız evleniyor. Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Evlilik güzel bir müessese. Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum" yanıtını veren Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı. Samyeli, "Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya" dedi.

"HER KARARLARINDA YANLARINDA OLURUM"

"Onay vermediğiniz birisi kızlarınızın hayatlarında olabilir mi?" sorusu yöneltilen ünlü sunucu, "Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Biz de hayatımızda bir dolu doğru, yanlış yapıyoruz. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli olmadığına inanıyorum. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her kararlarında yanlarında olurum" şeklinde konuştu.

Defne Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı

ŞARKICILIĞI DÜŞÜNMÜYOR

Annesinin yeni şarkısını nasıl bulduğu sorulan Deren Talu, "İlk dinlediğim andan beri çok beğendim" karşılığını verirken, şarkıcılığı düşünmediğini açıkladı.

Komedyen Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktalamıştı.

MUSTAFA SANDAL'A DAVA AÇACAK

Öte yandan 47 yaşındaki sunucu, hayatını anlattığı 'Beni Ağlatma' adlı kitabında kendisiyle aşk yaşadığını iddia eden şarkıcı Mustafa Sandal'a dava açacağını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Didem Dayıcıoğlu Defne Samyeli Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

ova kentli:

bunlar hiç ölmeyeceklermiş gibi davranıyorlar

10
1
yanıtYanıtla
şüpheli vaka:

sende aynısını yapıyorsundur. belkide daha fazlası

yanıt1
yanıt9
Sakaryalı hatun:

Evlilik gibisi varmı, okulum biter bitmez bende hemen evlenmek istiyorum, ama önce zengin ve yakışıklı birini bulmalıyım. :((((((

7
3
yanıtYanıtla
metin:

okulunu bitir ve önce kendi ayakların üstünde dur okulunu bitirdikten sonra evleneceksen niye okudunki be kızım

yanıt1
yanıt1
Sakaryalı hatun:

Metin bey,bu ben değilim. Benim adıma biri yorum yazıyor. :(((

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Dikkate almayın bu yorumu.

yanıt1
yanıt0
ZENGİN VE YAKIŞIKLI ERKEK:

Ne vereceksin karşılığında?

yanıt5
yanıt0
C:

BİZDE SENİN DEĞERLİ AÇIKLAMLARINI BEKLİYORDUK. İNSAN İMZAYLA EVLENMEZ SİZİN EVLİLİK ANLAYIŞINIZ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN BAŞLANGICI OLDU ZATEN. BÜTÜN GENÇLERE ÖRNEK OLDUNUZ SAYENİZDE EVLİLİK KURUMU ÇÖKTÜ SAYIN SANATÇILAR

8
1
yanıtYanıtla
Tere otu:

Hava soğuktu, iyice soğudu bu samimiyetsizlikten. . .

8
1
yanıtYanıtla
ODTÜ İNŞAAT:

He he evlenirsiniz, gel bizimle evlen deyince önce tapu dairesi, sonra banka şubesi, araç tescil belgesi duruma göre evlenme dairesi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title