Haberler

CZN Burak, mekanında çıkan kavga haberlerini yalanladı

Güncelleme:

CZN Burak lakaplı fenomen Burak Özdemir, kendi mekanında çalışan garsonlar arasında yaşanan kavganın cinayetle bittiği yönündeki haberleri yalanladı. Instagram hesabından açıklama yapan Özdemir, "Karalama ve prim amaçlı bir haberdir" dedi.

Yaptığı yemeklerin videosunu paylaşarak sosyal medyada fenomen haline gelen "CZN Burak" lakaplı Muhammed Burak Özdemir'in Levent'teki restoranında garsonlar arasında tartışma çıktığı ve dışarıya taşınan kavgada bir kişinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Haberlerin hızla yayılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan fenomen iddiaları yalanladı.

MEKANINDA KAVGA ÇIKTIĞI SÖYLENDİ

Sabah'ta yer alan haberde: CZN Burak'ın Levent'teki şubesinde çalışan iki garsonun servis açma konusunda tartışma yaşadığı ve mekan dışına taşan kavgada bir çalışanın silahla vurularak hayatını kaybettiği iddia edildi.

CZN Burak, mekanında çıkan kavga haberlerini yalanladı

KAVGA HABERLERİNİ YALANLADI

Mekanı ve çalışanlarıyla ilgili çıkan haberlerin hızla yayıldığını gören genç fenomenden ilk açıklama geldi. Kişisel Instagram hesabından paylaşım yapan Burak Özdemir, iddiaları şu sözlerle yalanladı: "Hakkımızda başlık cümlesi ile sadece dikkatleri çekmek için bahsedilen gazete haberi bir sene öncesinde işletmemiz ile alakasız Levent metrosu önünde yaşanmış bir olaydır. Karalama ve prim amaçlı bu haberin şahsımla ve işletmemiz ile hiçbir ilgisi yoktur."

CZN Burak, mekanında çıkan kavga haberlerini yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

KABAKÇI:

Kabak tadı vermeye başladı CZN mi ne karın ağrısıysa . .

12
12
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Ülkemizde yaşanan kabahatleri 2020 de aramayalım, 2002 de arayalım.

16
6
yanıtYanıtla
1923:

bu milletin başına gelen felaketlerin başlangıcı 1923''tür

yanıt2
yanıt4
fth:

bi sen eksiktin

5
6
yanıtYanıtla
beyin var:

deprem bölgesinde depremzedelere 100 milyonu geçkin yardım toplandı ama hala yardım kolisi dağıtılıyo o kadar para hiç bir işe yaramazmı ya???

7
3
yanıtYanıtla
muro:

Bu adam hakkında daha öncede öldü haberi yayıldı, şimdi de cinayet haberleri vardı çok iyi bir insan yardımlarını takip ediyoruz yolun açık olsun arkadaşım. Unutma ki yüksekte yer tutunanlar alçaktakıler kadar ehemmiyetli değildir.

10
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

Bir kaç gundur basında bu çocuğun haberleri dolaşıyo ben ilk defa gördüm bunu benim cahilliğim de olabilir de fenomen diye bir kavram uretildi neyin fenomeni ne yapmış evereste mi tırmanmış kitapları en çok satılan mı olmuş binlerce bestesimi var dangul dungul tipler çıkıyor ortaya al sana fenomen

7
2
yanıtYanıtla
GERÇEKCİ:

Sayfasına girip, nasıl bir delikanlı oluğunu çok NET bir şekilde anlarsınız. Ben ömrümde bu delikanlı kadar merhamet ve sevgi dolu tek bir insan daha görmedim ( Haluk Levent hariç )

yanıt5
yanıt5
BLK:

Evet senin cahilliğin:)

yanıt1
yanıt8
dürüm olsada yesek:

tontiş seniiii . . bizde anladık nedenini

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title