Haberler

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bir gol atsak maçı çevirirdik

Güncelleme:

Çaykur Rizespor'un Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Teknik Direktör İsmail Kartal, "Penaltı var, direk var, 6 tane kaçan gol var. Bir tanesi gol olsa biz bu maçı çevirirdik, şüphem yoktu." dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor, Kasımpaşa'yı ağırladı. Mücadele konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Maça iyi başladık, Kasımpaşa bir kere geldi gol oldu. İkinci golde, o kadar karambol yaşandı top oyuncunun önüne düştü ve gol oldu. Bunun adı şanssızlık. Penaltı var, direk var, 6 tane kaçan gol var. Bir tanesi gol olsa biz bu maçı çevirirdik, şüphem yoktu." dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bir gol atsak maçı çevirirdik

"SORUMLU BENİM"

Deneyimli hoca, "Bazen 7-8 pozisyona giriyorsunuz, olmuyor. Taraftar haklıdır, oyunda geriye düştüğünüz zaman tepki dünyanın her takımında olur. Onlar takımı kazansın, önde olsun ister. Geride kalınca bir tepki koyacaklar, onun da hedefi sorumlu olarak ben olacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

maho:

rize konya el ele kümeye fenevin adamları İsmail ile aykut istifa

10
7
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ANKARAGÜCÜ DE KÜMEYE

yanıt1
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Boş konuşma lan kripto fenerli

6
4
yanıtYanıtla
1461,,,:

demek istiyor ki, , , , , , yenildik, , , . . . ama, , ezilmedik. . . .

yanıt4
yanıt0
KUZEYİN UŞAĞI:

OKAN BURUK hocayı arar olduk. .

7
3
yanıtYanıtla
harbi fenerli:

hiç güleceğim yoktu

5
3
yanıtYanıtla
GENTLEMAN:

RİZE SEN ALT LIG DEGIL DAHADA ALTINA GIT. PENALTI ATAMAYAN FULBOLCUYA PARA ODE ALLAH KAHRI PERISAN ETSIN BOYLE FUTBOLU.

3
2
yanıtYanıtla
hakan guler:

arap spikerin maç sunuşu gibi olmuş takımları 12-0 maglup muş spikerin spiker beraberlik garanti galibiyet inşallah dermiş ismail de onu örnek almış

4
1
yanıtYanıtla
kanun:

Özetleri izlerken ben de aynı böyle düşündüm Rize hak etmiş Kasımpaşa yenmiş direklerden dönen toplar geriye atılan pasla gol olan pozisyonun kural gereği ofsayt olmasıyla sayılmaması penaltı bile girmedi arkadaş sanki birileri gol olmasına izin vermiyor gibiydi. Golleri çıkarıp özeti izlesen Rize 3 0 yenmiştir dersin öyle bir maçtı.

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

istifa etmelı

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title