Haberler

Caner Toygar İntihar Girişiminde Bulundu!

Güncelleme:

Evlilik programlarında adını Türkiye'ye duyuran Caner Toygar, intihar girişiminde bulundu.

Evlilik programlarında adını duyuran Caner Toygar intihar girişiminde bulundu. Caner'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ALİ ÖZBİR İNTİHAR GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi yapımcı Ali Özbir, Caner'in intihar girişiminde bulunduğu ve tedavi altına alındığı bilgisini doğruladı.

ZOR GÜNLER GEÇİRİYORDU

Hatırlanacağı gibi Caner, son olarak Esra Erol'un izdivaç programında tanıştığı Berke ile dünya evine girmişti. Ancak, Berke şiddet uyguladığı gerekçesiyle Caner'den ayrılmıştı. Berke'yle yaşadığı sarsıntılı süreç nedeniyle Caner, oldukça zor günler geçiriyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (120)

aykut:

Tırıvırı programlarla aniden şöhrete kavuşan, bunu kaldıramayan bir sürü gariban genç telef oldu. Kaldırın artık şu faydasız programları. Milletin beynini yıkadınız, süngere çevirdiniz.

22
4
yanıtYanıtla
Resul DAĞLAR:

Umreye git her konuşmada hadislerden örnekler ver sonra gel intihar et olmadı caner efendi ne yaşarsan yasa bu hiç olmadı geçim derdinmi vardı borçların mı vardı hayır tepkilere intihar ile cevap verilmez Allahın verdiği canı Allah alır

16
6
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

AZRAİL GÖREVİNİ YAP ARTIK SAHNE SENİN...

9
13
yanıtYanıtla
Realist:

Psikolojisinin bozuk olduğu her halinden belliydi. Yine de ne diyelim, Allah gençliğine acısın...

16
3
yanıtYanıtla
genc mi:

ya ne gencligi bu adam 15yildan fazla ekranlari isgal ediyor. ozamanlar bende genctim. lise son siniftim. coluga cocuga karistim. yaslandik valla. neresi genc bu kaldirim muhendisinin. . . . yas olmustur onun 40kusur ne gencligi diyon yaaaa

yanıt1
yanıt0
...:

normalde sevmem bu adamı ama ne de olsa insan . . beddua etmek, hakaret etmek bize yakışmaz . . Allah yardımcısı olsun . .

15
3
yanıtYanıtla
HAKAN BİÇER:

Soytarı. . .

14
4
yanıtYanıtla
Adem:

Baktı gozden düştü gene medyaya haber millet afrinde vatan derdinde caner bey de reyting derdinde

12
5
yanıtYanıtla
mustafaak:

gebersin palavraci dingil hayati yalan

5
12
yanıtYanıtla
Sami düz:

Lütfen öl. Ülkenin gündemi daha önemli konuları hakediyor

11
6
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title