Haberler

Medipol Başakşehir, Almanya'da tarih yazdı!

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nun son haftasında Medipol Başakşehir, Almanya deplasmanında Borussia Mönchengladbach ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Başakşehir grubu lider tamamlayarak tarihinde ilk kez üst tura yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu son maçında deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup eden Başakşehir, 10 puanla grubu lider tamamlayarak bir üst tura adını yazdırmayı başardı. Turuncu-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 44. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90. dakikada Enzo Crivelli kaydetti. Alman ekibinin tek golü 33. dakikada Thuram'dan geldi.

Medipol Başakşehir, Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 yendi!

ŞENOL GÜNEŞ VE NİHAT ÖZDEMİR'DEN DESTEK

Borussia Mönchengladbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de tribünden takip etti. Özdemir ve Güneş mücadeleyi İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte izledi. Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaarslan'ın davetlisi olarak Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcular Kaan Ayhan ve Kenan Karaman da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Medipol Başakşehir, Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 yendi!

MAÇA BÜYÜK İLGİ

Borussia Mönchengadbach ile Medipol Başakşehir arasında oynanan kritik mücadeleye futbolseverler ilgi gösterdi. Soğuk havaya rağmen Borussia Park'taki tribünlerin tamamına yakını doldu. Yaklaşık 300 Türk taraftar da kendilerine ayrılan yerde turuncu-lacivertli takıma destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Mönchengladbach Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Kenan:

Gurumuzsun başakşehir üç takımın topladığı puanları tek başına topladın sonuç ne olursa olsun teşekkürler

16
1
yanıtYanıtla
şahat akarsu:

evet gerçekten 3 büyük takımlarımıza yazıklar olsun başakşehir gururumuzdur tebrik ediyorum inşallah ligde şampiyon olurlar

13
1
yanıtYanıtla
mazi:

Başakşehir dindar sosyete bölgesi herşey onların elinde şimdi güç ve para

yanıt0
yanıt0
yayınla editör:

HELAL BAŞAK

10
1
yanıtYanıtla
DEMEK SORUN A. AVCI İMİŞ:

yıllardır puansız ayrılan takım bir anda şaha kalktı. . BJK ise bir anda dibe gömüldü, Avcı avrupada sınıfta kaldı, avrupanın dev takımlarına bile gitse ilk turdan elenmeye yol açar bu adam

9
0
yanıtYanıtla
FRT:

HELAL OLSUN ÜLKENİN FUTBOLDA ONURUNU KURTARDIN

9
0
yanıtYanıtla
yaşar:

teşekkürler Türkiye mizin gururları

4
0
yanıtYanıtla
Fatih doğan:

Okaaan, maşallah, tebrik ederim

3
0
yanıtYanıtla
taraftar:

bu işte şampiyonda sen saglam kadro

3
0
yanıtYanıtla
Sivasspor:

Neyse.

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title