Haberler

Bitcoin Almak İçin Yollara Düştüler, 182 Bin Doları Kaptırdılar

Güncelleme:

İstanbul'dan 182 bin dolarlarla yola çıkan iki arkadaş, Bitcoin almak için gittikleri iş yerinde 3 kişi tarafından silahlı soyguna uğradı.

İstanbul'dan Antalya'ya, sanal para Bitcoin almak için gelen 2 kişi, 182 bin dolarlarının silahlı 3 kişi tarafından gasp edildiğini ileri sürdü.

SİLAHLA GASP ETTİLER

Dün saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2405 Sokak'ta meydana gelen olayda, Y.D ve A.K. İstanbul'dan Antalya'ya Bitcoin almak için geldi. Telefonda görüştükleri 3 kişinin iş yerine gelen iki adam, iddiaya göre burada gasp edildi. Şahısların yanlarındaki getirdikleri 182 bin dolar silahlı kişilerce alındı. Bunun üzerine ikili, polisten yardım istedi. Polis 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa İstanbul Antalya Komik - İlginç Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

SeveriaN:

Millet alıp satıyor halen çakma diyen zihniyetler ortada dolaşıyor. Ben şimdi ethereum üretiyorum odamı yalan biraz geniş bakın. . . Yurt dışında bu işin fabrikaları var biraz kafanız çalışıyor ise kısa yoldan kar yapmanız mümkündür.

1
4
yanıtYanıtla
Metin milli:

Bir nesnenin satışı sadece talep gelirse yapılabiliyorsa orda saadet zinciri vardir.Ekonomimin altin kuralı üretimdir.

yanıt0
yanıt0
Mehmet namli:

Katiliyorum son 15 gunde 50 binliradan 35 bin kar ettim

yanıt0
yanıt0
Mayami:

Geleceğin altın madeni kafayı çalıştıran şimdi den başlar.Madencilik yapıyorum btc ve etc ya şimdiye kadar neden başlamadım.Kendime kızıyorum.ne altın ne dolar ne euro nede başka bişey dijital madencilik

2
2
yanıtYanıtla
Stalin:

Elle tutulmayan gözle görülmeyen şey birden buharlaşmasi kacinilmazdir

yanıt0
yanıt0
Balon:

Bu kadar hızlı biçimde değer kazan ve aynı oranda talebi de katlanarak artan bir varlığın geleceği konusunda pek bir eminsiniz.

yanıt0
yanıt1
Mehmet namli:

Kesinlikle dogru ama bizim milletin matematigi ve teknolojik risk alma kafasitesi dusuk oldugundan anlayamiyor tam Birde cok zor para kazandigimiz icin kolay sekilde yeni cikan bi yatirima sicak bakmiyoruz Ben son 15 gunde 50 binlira ile 35 bin lira kar ettim 40 bine bi bitcoin aldim 68 bin oldu

yanıt0
yanıt0
EMRAH:

BİTCOİN GELECEĞİN GERÇEĞİDİR. BALON DİYENLER İLERİDE AĞLAYARAK NİYE ALMADIK DİYECEKLER :))

yanıt0
yanıt0
Cem canikli:

Ya buna inanmayın dolandırıcı bunlar

3
0
yanıtYanıtla
zzzzz:

Kafasız herifler bir bitcoin sitesine kayıt olup almayı beceremediniz mi, eft yapmaktan farkı yok, kalkıp istanbul’dan Antalya’ya gitmişler.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title