Haberler

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle Ümraniyespor maçını vinç üzerinde izledi

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 33. hafta mücadelesinde Ümraniyespor'a konuk olan Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle mücadeleyi saha kenarındaki vinçten izledi.

TFF 1. Lig'in 33. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Ümraniyespor'a konuk oldu.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Adana ekibinin başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip edemedi. Sancak bu karşılaşmayı saha kenarındaki vinçten izledi.

EKİM AYINDA CEZA ALMIŞTI

Murat Sancak, Ekim ayında aldığı 421 günlük hak mahrumiyeti nedeniyle mücadeledeki yerini alamadı. Sancak'ın maçı vinç üzerinden takip ettiği anların görüntüleri sosyal medyada dikkat çekti.

"TEŞEKKÜRLER BÜYÜK BAŞKAN"

Adana Demirspor'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise "Adana Demirspor sevgisini yaşamak için zamanın ve mekanın önemi yoktur. Başkanımız Murat Sancak, C.G Ümraniyespor maçını stadyum dışında vinç yardımı ile oluşturulan platformunüzerinde izledi ve takımımıza destek verdi. Teşekkürler Büyük Başkan" ifadeleri yer aldı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, cezası nedeniyle kritik maçı vinç üzerinde izlediMurat Sancak

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

ADANALI:

BÜYÜK BAŞKAN

1
0
yanıtYanıtla
HAYRETTEYİM!!!!!:

ben bunu anlamıyorum arkadaş. anlayan biri bana anlatsın. diğer bir haberde adanademirspor teknik direktörü kendi oyuncusunu eleştirdi diye adama demediklerini bırakmamışlar. (ruh hastası, kalitesiz gibi) bu haberde başkanın hak mahrumiyeti cezası nedeniyle sahaya giremediğinden maçı vinç üzerinden izlediği yazıyor ve yoruma bakarmsınız. (BÜYÜK BAŞKAN) ????? 421 gün hak mahrumiyetini sosyal mesafeye uymadı ya da maske takmadı diye mi almış????

0
0
yanıtYanıtla
Birol bulman:

Teşekkürler baskangosterdiginiz cabalardan dolayı ellerine saglik

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title