Haberler

13 yaşındaki kızı taciz edip kaçırmaya çalışan 3 şüpheli, mahalleli tarafından dövülerek polise teslim edildi

Güncelleme:

Arnavutköy'de yolda yürüyen 13 yaşındaki kızı taciz edip arabayla kaçırmaya çalışan 3 kişi, mahalle esnafı tarafından yakalanarak dövüldü ve polise teslim edildi.

İstanbul Arnavutköy'de yolda yürüyen 13 yaşındaki kızı taciz edip arabayla kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen 3 kişi, mahalle esnafı tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Mahalleyi ayağa kaldıran olayın şüphelilerinin gözaltına alınmaları kameraya yansıdı.

Olay, dün sabah saatlerinde Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde yaşları 18'den küçük olan 3 kişinin bulunduğu otomobil, marketten dönerek evine doğru giden 13 yaşındaki kızın yanında durdu. Genç kız 3 şüpheli tarafından zorla arabaya bindirilmeye çalışılarak taciz edildi. Kızın çığlık atarak sesini duyurmaya çalışması sonucu araçtakiler kaçmaya çalıştı ancak mahalle sakinleri ve esnaf şüphelileri yakaladı.

DARP EDİP BARAKAYA KİLİTLEDİLER

Mahalle sakinleri kızı taciz ettikleri iddia edilen 3 kişiyi darp ederek bir oto yıkamacının yanındaki barakaya kilitlediler. Daha sonra polise haber veren mahalle sakinleri, 3 şüpheliyi polis ekiplerine teslim etti. Kaçırılmaya çalışılarak taciz edildiği iddia edilen kızın ailesinin şikayetçi olduğu 3 şüphelinin sorgusu devam ediyor.

MAHALLE ESNAFI YAKALADI

Kızını bakkala gönderdiğini ve eve dönüş yolunda zorla bir araca bindirilmeye çalıştıklarını söyleyen Ferhat Ö. "Kızımı bir arabaya zorla koyup kaçırmaya çalışmışlar. Camdan kızıma ulaşıp arabaya çekmeye çalışmışlar. Sağ olsun mahalle esnafımız hemen koşmuş ve yardım etmişler kızıma. Karakola gittik şikayetçi olduk. Adaletin en yüksek cezayı vermesini istiyoruz bu kişilere. Çünkü kızımın şuan psikolojisi oldukça bozuk ve çok korkmuş durumda" dedi.

"BARAKAYA KİLİTLEYİP POLİSİ ARADIK"

Tacize uğradığını iddia eden kızın çığlıklarını duyarak otomobili durdurduklarını söyleyen Yadin Karaca adlı esnaf, "Arabanın içinde 3 kişi vardı. Hepsini arabadan indirerek iş yerimizin yanındaki barakaya kilitledik ve polisi aradık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500

Yorumlar (16)

MEHMET AĞAR:

Dövenin eline sağlık teslim edenin diline sağlık ulan adamlardaki cesarete bak

19
0
yanıtYanıtla
OGUZ:

HELAL OLSUN!!!!!

13
0
yanıtYanıtla
www:

şerefsizler utanmaz reziller güpe gündüz 13 yaşındaki çocuğu kaçırmaya kalkışıyorsunuz niyet belli azmış kudurmuşlar mahalleliye helal olsun keşke yataklık olana kadar döveymişler elleri öpülesi insanlar.bu dingillere bu olayı yapmış gibi ceza verip içerde çürütmek belki akıllanırlar.

10
0
yanıtYanıtla
çağtay:

iyi peki kim bunlar uyrukları ne?? onuda yazında haber görelim

8
1
yanıtYanıtla
kartal:

ne diye polis cagiordiniz mahalleli olarak linc etseydinizya size kim ceza vercek devlet sevinirdi serefizler oldu diye

8
0
yanıtYanıtla
Muhsin:

Nasıl olsa yakalamışlar öldürmeden dizlerinden birer tane sıksalardı ömür boyu mücrim kalsalardı. Bu kadar adaletin hiç olmadığı bir ülke yok . Caydırıcı bir şey ceza hayalî sonuç bu elbet.

5
0
yanıtYanıtla
Hamza:

Şeytan uyduk derler ve serbest kalırlar

yanıt0
yanıt0
Vatandaş:

Ya yapmayın be kardeşim. Ne olacak şimdi? Bu Devlet ve kanunları ile o kanunları uygulayan adaletsiz adaletçiler yarın serbest bırakacak bu soysuzları. Zaten bunlar gibi on binlercesini hapisten dışarı saldılar. keşke hak ettikleri cezayı kendiniz verseydiniz. Bu devletin ve bu siyasi yetkililerin suçlularla mücadele gibi bir dertleri yok, onlar sadece cezaevlerinin boşalması için uğraşıyor.

4
0
yanıtYanıtla
www:

aynen kardeşim ağzına sağlık belkide bu olayı yapanlarda aftan çıkanlar bile olabilir

yanıt1
yanıt0
ahmet:

ellerinize sağlık

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title