Haberler

Hamile kadını ve 5 yaşındaki çocuğunu öldüren katil zanlısını, yüzündeki çizikler ele verdi

Güncelleme:

İzmir'de 5 aylık hamile kadını ve oğlunu öldürdüğü iddia edilen şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şahsı, burnunda ve kulağında bulunan yara izleri ele verdi.

İzmir'de, evinde 6 yerinden bıçaklanan 5 aylık hamile Manar Alahmed ve plastik kelepçeyle boğularak öldürülen 5 yaşındaki Muhammed Cemel'in katil zanlısı olarak alt komşu Ş.E gözaltına alındı. Polisin, şüpheli olarak gözaltına aldığı Ş.Eyi kulağında ve burnunda bulunan yara izleri ele verdi.

KATİL ZANLISI OLARAK ALT KOMŞU GÖZALTINA ALINDI

İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan 2 katlı bir binanın en üst katında yaşanan olayda, Suriyeli Manar Alahmed ve 5 yaşındaki oğlu evlerinde ölü olarak bulundu. Evde 2 yaşındaki çocuğunun ağlama seslerine gelen komşular, kapının açık olduğunu fark edip eve girince korkunç manzarayla karşılaştı. 5 aylık hamile olan Suriye uyruklu Manar Alahmed'i yatak odasında kanlar içinde bulan komşuları, annesinin cesedinin başında ağlayan 2 aylık çocuğu dışarı çıkarıp polisi aradı. Adrese gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede annenin 6 yerinden bıçaklandığı, yan odada ölü olarak bulunan 5 yaşındaki çocuğunun ise plastik kelepçeyle öldürüldüğü tespit edildi.

ANNE VE OĞLUNUN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Yapılan incelemenin sonunda Manar Alahmed'in eşi Halil Muhammed'in olay sırasında işte olduğu belirlendi. Öldürülen Manar Alahmed'in kolundaki bileziklerin alındığının ortaya çıkması üzerine polis hırsızlık şüphesi üzerine soruşturma başlattı. Evinde öldürülen anne ve oğlunun cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından İzmir Menemen Mezarlığı'da toprağa verildi.

YÜZÜNDEKİ YARALAR ELE VERDİ

Çifte cinayetin ardından çalışma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar sonunda Suriyeli ailenin alt kat komşusu Ş.B gözaltına alındı. Polis, gözaltına aldığı Ş.B'nin kulağındaki ezik, kan lekesi ve burnundaki çiziği fark etti. Gözaltına alınan Ş.B'nin ifade işlemlerine henüz başlanmadığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Menemen Suriye İzmir 3. Sayfa Kadın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

SEVIMM:

ALLAH BELASINI VERSIN!

52
0
yanıtYanıtla
YORGUN YILLARIM:

BÖYLELERİNİ ASACAKSIN ! BİRDE BUNLARI İÇERİ ATIP BESLİYORUZ. ALLAH ISLAH ETSİN

50
0
yanıtYanıtla
Emn:

ismini niye saklıyorsunuz bu yaratığın açıkca yazın herkes görsün bilsin kimi ki kimden koruyorsunuz anlamadım.

42
0
yanıtYanıtla
ADA:

bunu yapan insan olamaz Allah belasını versin de bu insanlar savaştan kaçıp buraya sığınmadılarmı altını bileziği nasıl alıyorlar bir gramına bile güç yetmez olmuşken

22
7
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Ada sen git adada kal olur mu?

yanıt5
yanıt5
ref:

hakan kalleş sen git adada kal dogru söylüyor

yanıt2
yanıt1
adil:

kafayı çalıştır her suriyeli fakir değil bazılarıda zengindir

yanıt1
yanıt3
Plaketci:

Ya sen neyin kafasını yasiyorsun

yanıt2
yanıt0
Vatandaş:

Bu haberin altına bu yorum mu yapılır... Altını nerden bulmuşmuş... Aferin sana...

yanıt1
yanıt0
Vatandaş:

İnsan insana bu zulmü yaparmı. Be vijdansız hadi kuldan korkmuyorsun peki ÇANABI Haktan damı kork. Muyorsun be. İnsanlıktan. Nasibini alamamış çani..

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title