Haberler

Vali Yılmaz'dan Basına İftar

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, "Devletin parasını ve itibarını korumaya çalıştım."

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, "Devletin parasını ve itibarını korumaya çalıştım. Bundan rahatsız olanlar oldu" dedi.

Bakanlar Kurulu kararı ile Kayseri Valiliği'ne atanan Tokat Valisi Şerif Yılmaz, iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi. Vali Yılmaz, basından sansürün kaldırılışının yıl dönümü dolayısı ile vermeyi düşündüğü iftar yemeğini atamalar nedeni ile bugün için planlandığını kaydetti. Yaklaşık 3 yıldır görev yaptığı Tokat'ta basın mensupları ile gece gündüz diyalog içinde olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, basın mensuplarının bilgi alamamaktan kaynaklanan sıkıntısına değindi. Bir takım yanlış uygulamalar sonucunda bazı tedbirler alınmasıyla ilgili çalışma sonucu sonun yaşandığını ifade eden Vali Yılmaz, "Amacımız şuydu: Tokat'la ilgili bir haberde yanlış veya gerçeği yansıtmayan bir haberin verilmemesi idi. Kamu adına elimizdeki bilgileri sağlıklı ve gerçeğe yansıtan bir şekilde olmasına özellikle gayret gösterdik" diye konuştu.

Tokat'tan, yaptığı tüm çalışmaların hesabını verebileceği şekilde gönül rahatlığı ile ayrılacağını belirten Vali Yılmaz, "Tokat'ta yaşayan insanların menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalıştım. Ekseriyet bizden memnun olmuştur. Memnun olamayanlar hatta olmaması gerekenler olmuştur. Çünkü ben devletin parasını ve itibarını korumaya çalıştım. Bundan rahatsız olanlar oldu. Onu da biliyorum. Ama bu görevler gelip geçici bunun hesabını herkes verecek. Ben gönül rahatlığı ile öbür tarafta bunun hesabını verebileceğimi ümit ediyorum. O nedenle gönül rahatlığı ile Tokat'tan ayrılıyorum" diye konuştu.

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek ise artık Kayseri gibi bir büyük şehirde bir ağabeyleri olduğunu ifade ederek, kapılarının Tokatlılar olarak Vali Yılmaz'a açık olacağını kaydetti. Devlet düzeninde alışık olmadıkları sıkı bir düzen içerisinde yer aldıklarını ifade eden Başkan Özdilek, bu süre içerisinde sıkıntı diye düşündükleri kısımları bugün başarı olarak addettiklerini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Kayseri Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title