Haberler

Vali Yavuz'dan Yaşlılara Ziyaret

Vali Seddar Yavuz, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz, Fatsa ve Perşembe ilçelerinde yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Vali Yavuz, ilk ziyaretini Fatsa ilçesinde yaşayan yaşlı çifte gerçekleştirdi.

İlçenin Yassıtaş Mahallesi'nde ikamet eden 85 yaşındaki Gülhanım Beylik ile 92 yaşındaki Mevlüt Beylik çiftinin kendisi ile tanışmak istediklerini öğrenince çifti evlerinde ziyaret etmeye karar veren Vali Yavuz, onlarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerini dinledi ve bir süre sohbet etti.

Vali Yavuz, 65 yıldır evli olan Beylik çiftine "Allah sizlere sağlık, afiyet versin. Sizleri ziyaret etmekten mutluluk duydum. Sizin dualarınız bizim için çok önemli, kıymetli" diyerek, İslam dininde de yaşlılara saygı ve hürmet gösterilmesine büyük vurgu yapıldığına dikkat çekti.

Devletin valisinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getiren yaşlı çift, "Sayın valimizin evimize kadar gelerek, ziyarette bulunması bizleri çok duygulandırdı, onurlandırdı. Yolunuz açık, başarılarınız daim, yolunuz kabe yolu olsun." dedi.

Vali Yavuz, daha sonra Perşembe ilçesinin Yazlık Mahallesi'nde yaşayan Hacer ve Emriye Sarı'yı da evlerinde ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Yavuz, "Ninelerimizin sıkıntıları görmek ve onları dinlemek istedim. Yaşlılarımızı yalnız bırakmamaya, bulduğumuz her fırsatta onları ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Ordu'muzun simgesi olan ninelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Perşembe Fatsa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title