Haberler

Vali Erol, Konya'ya Veda Etti

Son valiler kararnamesiyle merkez valiliğine alınan Konya Valisi Muammer Erol, bugün kendisini uğurlayanlarda tek vedalaşıp, kentten ayrıldı.

Son valiler kararnamesiyle merkez valiliğine alınan Konya Valisi Muammer Erol, bugün kendisini uğurlayanlarda tek vedalaşıp, kentten ayrıldı.

2013 yılının Ağustos ayında Elazığ Valiliği'nden Konya'ya atanan Vali Muammer Erol, son valiler kararnamesinde merkeze alındı. Evli ve 3 çocuk babası Erol, bugün valilik binasında kendisini uğurlamaya gelenlerle görüşüp, vedalaştı. Valilik binası önünde bekleyen vatandaşlardan da helallik alan Vali Erol, "Ben sizlerden Konyalılardan, hiç hak etmediğim bir güzellikler, dostluk gördüm. Vali zaten yoktu, sizi Valiyle çok muhatap etmemeye çalıştım, ama inşallah bundan sonra bir kardeşiniz var" dedi. Vali Erol, esprili bir şekilde de,"Bize herhangi bir amelelik iş düşerse güzel amelelik yaparım. Valiliği nasıl yaptık bilmiyorum, ama ameleliği güzel yaparım. Bana bir iş düşerse inşallah elimden gelen her şeyi yapmaya gayret ederim. Ben sizlerden razıyım Allah'ta sizden razı olsun." dedi. Konuşması sırasında gözleri dolan Vali Muammer Erol, kendisini bekleyen sivil plakalı otomobile binerek şehirden ayrıldı.

lı - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Valiliği Muammer Erol Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

KONYADAN:

Sayın Valim, güzel insansınız, ALLAH c. c. yar ve yardımcınız olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title