Haberler

    Beşiktaş, Burak Yılmaz'a Karşılık Vagner Love'ı Takasta Teklif Edecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın transferi için Trabzonspor'a Vagner Love'ı takasta kullanmayı planlıyor.

    Beşiktaş'ta geçen sezon ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalan Alvaro Negredo, teknik direktör Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılmıştı. İspanyol futbolcuyu Slovakya kampına götürmeyen Şenol hoca, Başkan Fikret Orman'la önceki gün transfer zirvesi gerçekleştirdi. Listedeki ve görüşülen isimlerle ilgili olarak tecrübeli teknik adama bilgi veren Orman, başarılı hocaya bu konudaki görüşünü sordu. Güneş'in de bu görüşme sırasında Trabzonspor formasıyla geçen sezon 25 lig maçında 23 gol atan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ın alınmasını istediğini ilettiği kaydedildi. Bu talebi olumlu karşılayan Başkan Fikret Orman'ın, 32 yaşındaki futbolcuyu da listeye eklediği öğrenildi.

    BEŞİKTAŞ VAGNER LOVE'I TAKASTA KULLANABİLİR

    Siyah-Beyazlılar'ın Burak Yılmaz konusunda Trabzonspor'la gelecek hafta içerisinde görüşmele başlayacağı bildirildi. Başkan Fikret Orman'ın, bu transferi takas ve bir miktar para formülüyle bitirmeyi planladığı konuşuluyor. Mali olarak küçülmeye giden Trabzonspor'daki yeni yönetimin, yıllık 3 milyon 550 bin Euro kazanan Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi. Beşiktaş'ın Fırtına'yı bu transfere ikna edebilmek için Vagner Love'ı takasta kullanabileceği belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alvaro Negredo Fikret Orman Trabzonspor Şenol Güneş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500

    Yorumlar (16)

    mutlu:

    Kesinlikle gelsin geçen sezon negredo yerine burakı alsaydık şampiyon olurduk

    5
    11
    yanıtYanıtla
    Efedayı:

    Bu işten hem Trabzon hem Vagner Love zarar görür . . .

    11
    4
    yanıtYanıtla
    BJK:

    GELMESİN BU ADAM

    11
    4
    yanıtYanıtla
    ZET:

    yllık 3 milyon 550 bin kazanan burak mı. trabzonun eti ne budu ne ortada başarı yok bir şey yok emeklilik çağındaki bir şahısa bu kadar para. trabzon nüfusunun yüzde 99 luk kesimi 16 trilyonu bir arada görmemiştir.

    11
    3
    yanıtYanıtla
    dikkat et:

    16 trilyonu türkiye halkının yüzde 100 görmemiştir rockefeller ailesi ile rothschild ailesi anca görmüştür 16 trilyon tl = 3, 501, 094, 091, 903. 7$

    yanıt0
    yanıt0
    DirilişMobil-IOS:

    Ikide bir bu adamı Beşiktaş'a yamamaya çalışıyorsunuz bu adamın artık Beşiktaş'ta işi olmaz bırakın bu işleri

    4
    0
    yanıtYanıtla
    taciii:

    burkınho bjk ya geldiği an kimse vizyondan, büyük düşünmekten bahsetmesin. . . .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    andsmero denizli:

    abi burak yılmaz kim ya. wagner love''a hakarettir bu yapılan

    1
    1
    yanıtYanıtla
    vATAN:

    ya ya gercek olur Trabzon burak i verecek bunu alacak öylemi . Besiktas cok mu akilli.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Melike:

    burka Beşiktaşa yakışmayan bir oyuncu. love gibi . ikisi de uzak dursunlar Beşiktaştan.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title