Haberler

Uzel, 2006 Yılında Toplam 20 Bin 508 Adet Traktör Sattı

Uzel Makine, 2006 Yılında 15 Bin 391 Adedi İç Pazar 5 Bin 117 Adedi Yurt Dışı Olmak Üzere Toplam 20 Bin 508 Adet Traktör Sattığını Açıkladı.

Uzel makine, 2006 yılında 15 bin 391 adedi iç pazar 5 bin 117 adedi yurt dışı olmak üzere toplam 20 bin 508 adet traktör sattığını açıkladı.

Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Uzel Makina Genel Müdürü İbrahim Aksoy, 2006 yılında traktör pazarının yüzde 6 büyüyerek 41 bin 750 adete ulaştığını belirtti. Aksoy, Uzel'in 2006 yılında 389 adedi ithal olmak üzere toplam 15 bin 391 adet traktörü Türkiye pazarına sunduğunu ve ihracatta da 5 bin 117 adet ile yurt dışı pazarlarda etkinliğini ve payını artırmaya devam ettiğini söyledi.

Türkiye pazarının giderek daha fazla istikrar kazandığını ifade eden Aksoy, ABD ve Avrupa pazarlarında da büyümeye devam ettiklerini söyledi. Aksoy, Uzel'in, yurt dışı pazarlarda güçlü olduğu ABD pazarının yanı sıra Almanya, İspanya, Belçika, Hollanda, İsveç, Kazakistan ve K. Afrika gibi pazarlarda da güçlenerek ihracat pazarlarının sayısını 70 üzerine çıkardığını bildirdi.

İbrahim Aksoy, 2005 yılında traktör alanında ürün gamından model eksiltmeksizin 1 markanın ve 3 ana modelin ekipman alanında yine model eksiltmeksizin 4 ana modelin pazara sunulduğunu söyledi. Aksoy, 2006 yılında da müşteri ihtiyaçlarını eksiksiz karşılama prensibiyle ürün gamını daha da genişlettiklerini; traktör alanında 1 ve ekipman alanında 2 marka altında 16 yeni modelin devreye alındığını; 2007'de de yeni model devreye alma projelerinin bulunduğunu belirtti.

HOLDER VE KVERNELAND İLE GÜÇ KAZANDIK

Uzel'in 2006 yılında pazar lideri olmasının yanı sıra dünyanın en büyük 10 traktör üreticisinden biri olduğunu hatırlatan Aksoy, 2005 yılında Almanya merkezli Holder şirketinin tamamının Uzel bünyesine katılmasıyla üretimin global hale geldiğini, UZEL-Kverneland ekipmanlarının Türkiye'de pazara sunulmasıyla da ekipman alanında gücünü artırdığını söyledi.

Uzel'in Avrupa'nın en büyük ciroya sahip üç üreticisinden biri olmayı hedeflediğini anlatan İbrahim Aksoy, yurt dışında da üretim ve dağıtım ağını her geçen gün genişlettiklerine dikkat çekti. İhracat pazarlarında; ABD ve Avrupa'nın öne çıktığını belirten Aksoy, şöyle konuştu: "2006 yılını da pazar lideri olarak tamamladık; pazar liderliğini korumak pazar lideri olmaktan daha zor. Bu nedenle Uzel hiçbir zaman liderliğin rehavetine kapılmadan yeni ürün ve projelerle Türk çiftçisinin hizmetinde olmaya devam edecek"

Uzel Makina Genel Müdürü ve Grup Sözcüsü İbrahim Aksoy, Türk çiftçisinin modern tarıma geçişinde köprü rolü oynayan Uzel'in 2007 yılında da yenilikçi ve öncü kimliğini pekiştirecek proje ve kampanyalara imza atmaya devam edeceğini söyledi.

Uzel'in yönettiği markalar ve ürünlerle dünya çiftçisine hizmet sunmaya devam edeceğini dile getiren Aksoy, Türk çiftçisiyle aralarında bağı güçlendirecek yeni atılımlar içinde olacaklarını belirterek "Uzel tarım makinaları pazarındaki liderliğini 2007 yılında da sürdürecek. Türk çiftçisini teknolojiyle ve verimlilik artıracak yeniliklerle buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

(CHT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title