Haberler

Evinden Esrar Öğütme Makinesi Çıkan Gizem Karaca: Sarımsak Öğütmek İçin Aldım

Güncelleme:

Uyuşturucu davasında 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca, evinde bulunan esrar öğütme makinesiyle ilgili "Sarımsak öğütmek için aldım" dedi.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında olduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında Ulusoy ve Karaca'ya "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmişti. Ünlülerin evinden çıkan deliller ve telefon konuşmaları ise cezanın en büyük dayanağı oldu.

EVİNDE ESRAR ÖĞÜTME MAKİNESİ BULUNDU

Gizem Karaca'nın evinde esrar öğütme makinesi, Çağatay Ulusoy'un evinde 7.9 gram esrar, Ulusoy'un eski menajeri Selin Boronkay'ın İstanbul Beşiktaş'taki evine yapılan baskında 3 gram bonzai, 3 paket esrar içiminde kullanılan sarma kâğıdı, sarma makinesi, 39.4 gram esrar, 2 enjektör, 1 ecstasy hap ele geçirildi.

"MERAK EDİP KULLANDIM"

Gazete Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre; arkadaş ortamında merak ettiği için esrar içtiğini söyleyen oyuncu Gizem Karaca'nın evindense esrar öğütmede kullanılan 2 metal düzenek çıktı.

Uyuşturucudan Yargılanan Gizem Karaca'nın Evinde Esrar Öğütme Makinesi Bulundu

SARIMSAK ÖĞÜTMEK İÇİN ALDI ESRAR ÖĞÜTME MAKİNESİ ÇIKTI

Düzeneği Viyana'da bir mağazadan 'sarımsak öğütmek için' aldığını öne süren Karaca, uyuşturucu madde hazırlanmasında kullanıldığını bilmediğini ve kullanmadığını söyledi.

Uyuşturucudan Yargılanan Gizem Karaca'nın Evinde Esrar Öğütme Makinesi Bulundu

"ÇAĞATAY'LA BERABER KULLANDIK"

Çağatay Ulusoy ile kısa süren bir beraberlik yaşadığını dile getiren Karaca, "Çağatay uyuşturucu kullanır. Zaman zaman birlikte kullandık. Ergun Taş da oyuncudur. Evine gittiğimiz zaman Çağatay'a ve bana esrar ikram ederdi. Kimseye uyuşturucu temin etmedim. Kendi kullanımım için esrar almadım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (112)

Kaya:

En ağır cezayı verip bir daha asla televizyonlarda iş verilmemeli. Bunlar gençliğin baş düşmanları.

29
1
yanıtYanıtla
ad:

gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı

27
0
yanıtYanıtla
LİDER:

sizin hayranınız olan gençleri etkileyip onların kullanmasını sağlamak için algı operasyonu yapılıyor. En ağır cezayı vermesi lazım devletimizin.

24
0
yanıtYanıtla
AA:

BENCE SUÇSUZLAR OLAMAZ MI KIZ NERDEN BİLSİN SARIMSAK ÖĞÜTME MAKİNESİNİN ESRAR ÖĞÜTME ÇIKACAĞINI SİZ DE ÇOK SAFSINIZ CANIM

yanıt2
yanıt3
DENİZ SEKİ YE NE OLDU:

BU ÜLKE BUNUDA SİNDİRİDİR. UYUŞTURUCU SATICILIĞINDAN İÇERİ GİREN. ONCA MASUM GENCİMİZİ ZEHİRLEYEN DENİZ SEKİ AYNI SUÇTAN CEZA YEDİ HAPİS YATTI AMA SAĞOLSUN MEDYAMIZ ONUN HAPİSHANE HAYATINI BİR DRAM OLARAK SÜREKLİ ANLATTIĞI İÇİN NERDEYSE KADINA ACIYACAKTIK. VE SONUNDA NE OLDU. KADIN ÇIKTI VE ESKİSİNDEN DAHA POPÜLER SAHNELERE GERİ DÖNDÜ. BU ÜLKE HERSEYİ YUTAR. MERAK ETMEYİN.

18
2
yanıtYanıtla
ll:

Genç yaşta hızlı yaşamak ve her istediğini elde etmek sonucu meydana gelen doyumsuzluk, gençliğinize yazık.

18
0
yanıtYanıtla
ENENÖZHAKİKİ ONE''''LI:

Aynı aKApe gibi masumum mu diyor ? neymiş ?

7
8
yanıtYanıtla
TÜRK:

C(ahil) H(alk) P(artisi) gibi mi yawrum. .

yanıt9
yanıt7
KARADENİZLİ:

onlar rezil falan değil asıl reziller islam adı altında arabın peşinden giden ufak çocuklara malum yerlerde yıllarca tecavüz eden bunlara birkere olsun ses çıkarmayan yobazlarda.

10
4
yanıtYanıtla
AHLAKSIZ KİMSE ALLAH BELASINI VERSİN:

peşinden gidilen arap ta ki kastın peygamber efendimiz se O alemlere Rahmet Allah''ın ismi lafzının altında ismi bulunan Yaradanın Habibim diye övdüğü hem kulu hem resulüdür. kastın buysa imansızlığını burada ifşa etme diğerine gelince Allah''ın ismi altında her kim küçük yada büyük birilerine tecavüz ediyor ve halla etmektelerse hepsinin Allah belasını versin hepsi şerefsiz ve ahlaksız namusuzdur Kuran-ı Allah''ın hükmünü okuyun okumadan kulaktan dolma islam karşıtlığı olmaz

yanıt0
yanıt0
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title