Haberler

Uyarılar işe yaradı, denizde bile sosyal mesafeli yüzdüler

Güncelleme:

Uyarılar işe yaradı, denizde bile sosyal mesafeli yüzdüler -Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde geçen haftadan uzak görüntüler -Yoğunluğun azaldığı sahilde, tatilcilerin sosyal mesafe kuralına uyduğu gözlendi, bazı tatilcilerin deniz içerisinde de sosyal mesafeli yüzdüğü görüldü -Tatilcilerden...

Uyarılar işe yaradı, denizde bile sosyal mesafeli yüzdüler

-Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde geçen haftadan uzak görüntüler

-Yoğunluğun azaldığı sahilde, tatilcilerin sosyal mesafe kuralına uyduğu gözlendi, bazı tatilcilerin deniz içerisinde de sosyal mesafeli yüzdüğü görüldü

-Tatilcilerden Asuman Yılmaz: "Denetimlerin etkisi oldu diye düşünüyorum"

ANTALYA - İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelgenin ardından polis ekiplerince alınan tedbirler Antalya'da işe yaradı. Hafta sonları neredeyse hınca hınç dolan Konyaaltı Sahilinde bu hafta sonunda yoğunluk gözlenmedi, tatilcilerin karada ve denizde sosyal mesafeye dikkat ettiği gözlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında geçtiğimiz günlerde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı atlı polisler, motorize ekipler, martı timleri ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğüne bağlı polisler, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde tatilcilere korona virüs tedbirleri hakkında denetimlerde bulundu. Ekipler, maske ve sosyal mesafe konusuna özen göstermeyen yerli tatilcilere korona virüs (Covid-19) tedbirlerini hatırlattı.

Tatilcilere '2M-2E' broşürü

7 kilometrelik sahil boyunca denetimlerini sürdüren ekipler, maske mesafe ile ellerin sık sık yıkanması, elle yüze temas uyarılarını içeren '2M-2E' başlıklı broşür dağıttı. Ekipler, verdikleri broşürler hakkında da tatilcilere detaylı bilgiler verdi.

Uyarılar işe yaradı

Denetlemelerin devam ettiği sahilde, genelge öncesi hafta sonları genelde hınca hınç dolan Konyaaltı Sahili'nde bu sefer yoğunluğun az olduğu ve tatilcilerin yapılan uyarılara uyduğu gözlendi. Plajda güneşlenen ve denizde yüzen tatilcilerin sosyal mesafe konusuna özen gösterdiği görüldü. Maske konusunda ise sosyal mesafe kadar özen gösterilmese de, dünyaca ünlü sahil bir haftaki önceki yoğunluk görüntüsünden uzak kaldı.

"Denetimlerin etkisinin olduğunu düşünüyorum"

Tatilcilerden Asuman Yılmaz, uyarılar sonrası sahildeki sosyal mesafenin korunduğunu belirterek, "Şuan da sosyal mesafeyi koruyarak oturan insanlar çoğunlukta. Çocuklarımız da aynı şekilde. Çok şükür burada bir sıkıntı yok. Denetimler de arttı, denetimlerin de etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bizim milletimiz denetim olmadan çok birbirine yakın oturuyor. Denetim olunca güzel oluyor. Böyle daha iyi oldu, tedbirler işe yaradı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İçişleri Bakanlığı Konyaaltı Sahili Konyaaltı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title