Haberler

Uşak: Anadolu Seyahatten Yeni Yıl Kampanyası

Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, Yaptığı Yazılı Açıklamada, Başlattıkları "25 Yeni Kuruşa Yolcu Bileti" Kampanyasıyla Amaçlarının, Havayolu Taşıma Firmalarını Tercih Etmeyerek Kendilerine Destek Veren Yolculara Teşekkür Etmek Olduğunu Kaydetti.

Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, yaptığı yazılı açıklamada, başlattıkları "25 Yeni Kuruşa Yolcu Bileti" kampanyasıyla amaçlarının, havayolu taşıma firmalarını tercih etmeyerek kendilerine destek veren yolculara teşekkür etmek olduğunu kaydetti.

Yeni yıl hedefleri doğrultusunda yeni bir kampanya düzenlediklerini belirten Erdoğmuş, "İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir, İstanbul-Uşak hatlarında bizimle yolculuk yapacak her seferdeki 4 yolcumuza, Anadolu Ulaşım'dan aldıkları tüm hizmetlerin yanında üstüne 10 YTL para vereceğiz. Tekrar söylemeliyiz ki bu kampanyadaki amaç, haksız rekabet koşullarına rağmen bizden desteğini esirgemeyen yolcularımızı ödüllendirmektir. 25 YKr'ye yolcu bileti kampanyamıza gösterilen yoğun ilgi ve desteğe teşekkür ediyoruz. Birbirini takip edecek olan yeni kampanyalarımızla hem rekabet gücümüzü arttırmayı hem de yolcularımızı ödüllendirmeyi, bunun yanında da havayolu şirketlerine uygulanan vergisel avantajların karayolu yolcu taşımacılığı yapan firmalara da uygulanması isteğimize dikkat çekmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Ulaştırma Bakanlığı'nın en son yapılan taleplere olumlu cevap vermesinin önemli bir gelişme olduğunu ifade eden Erdoğmuş, "Bakanlığın bizlerin sorunlarına karşı yeni adımlar atacağını düşünüyorum. Biz de yeni kampanyamızı bir taraftan yolcularımızın dikkatini bizimle seyahat etmeleri yönünde çekmeye çalışacağız" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title