Haberler

Usain Bolt Kendisini Lionel Messi ile Kıyasladı

Güncelleme:

100 ve 200 metrenin dünya rekortmeni Usain Bolt, Borussia Dortmund'la antrenmanlara resmen başladı. Efsanevi sprinter, kendisini Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi ile kıyasladı.

100 ve 200 metrenin dünya rekortmeni Usain Bolt, geçtiğimiz yaz Dünya Atletizm Şampiyonası'nda kariyerini trajik bir biçimde noktalandırmıştı.

4x100 bayrak yarışını tamamlayamayan Bolt, atletizme vedasının ardından hep hayalini kurduğu futbolcu olmak için girişimlere başladı ve Borussia Dortmund ile resmen antrenmanlara çıktı.

Usain Bolt Kendisi Lionel Messi ile Kıyasladı

Bolt, antrenmanın ilgili odağı olup son derece neşeli görüntüler verirken medyaya yaptığı açıklamalarda da kendisini övmekten geri durmadı.

Jamaikalı eski sprinter, kendisini Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile karşılaştırdı.

"BENDE MESSI GİBİ YETENEKLİ DOĞDUM"

Kendisini Barcelona'nın süperstarı Messi'ye benzeten Bolt, "Tıpkı onun gibi hız ve yetenekle doğmuşum." dedi.

2008, 2012 ve 2016 olimpiyatlarının altın madalyalı ismi, "Messi, çok yetenekli. Ronaldo ise şu anki yerine ulaşmak için çok çalıştı. Oysa ben Messi gibi doğuştan yetenekliyim." dedi.

Usain Bolt Kendisi Lionel Messi ile Kıyasladı

Bolt, Dortmund'da kendisini neyin beklediğini bilmediğini söylerken "Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben çok azimli bir insanım." ifadelerini kullandı.

"MOURINHO'YA BUNU YAPACAĞIMI GÖSTERECEĞİM"

Jamaikalı, Manchester United'da oynamayı çok istediğini bir kez daha yinelerken "Jose Mourinho'ya bunu yapabileceğimi göstereceğim." şeklinde konuştu.

Daha önce duyurduğu gibi Dortmund'la antrenmanlara resmen başlayan efsanevi sporcu, bu fırsatı Puma aracılığıyla yakaladı.

Usain Bolt Kendisi Lionel Messi ile Kıyasladı

Şu an denenmekte olan yıldız atlet, önümüzdeki haziran ayında kaptanı olduğu Soccer Aid takımıyla bir de gösteri maçına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Usain Bolt Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

DEMEDİ DEME:

BU ADAM ŞAMPİYONLAR LIGI KUPASI FINALI OYNAR

5
2
yanıtYanıtla
Balıkçı osman:

futbol oynamak başka atlet olmak başka birşey öyle al sana top boş alanda hızlı koş demekle olmaz yani, beceri ve takım oyunu şart.

4
1
yanıtYanıtla
Mustafa tepe:

Bu adama ver ara pası şişir topu adam sahayı 9,7 saniyede koşuyor zaten dksj

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title